Dnes je 20.10.2024, Svátek má Vendelín, zítra Brigita

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nabídka pořadů pro seniory v Karviné

Publikováno: 14.03.06
Počet zobrazení: 948

Nová nabídka pořadů pro karvinské seniory v kinokavárně Reflex

Jelikož jsou dnešní důchodci jsou plní síly a zájmů a chtějí si ještě užívat života, přichází Městský dům kultury Karviná s nabídkou nových programů pro jejich volný čas. Připravil pro ně mimořádná filmová představení s možností posezení a malého občerstvení, která se budou konat dvakrát měsíčně v odpoledních hodinách v kinokavárně Reflex v Karviné – Fryštátě. Představení budou začínat v 15,00 hodin a po filmu si mohou diváci posedět a popovídat v příjemném prostředí kinokavárny. Vstupné bude oproti běžnému vstupnému sníženo o 50%.

Na březen jsme připravili :

Nikdy to nevzdávej 103´21. 3. v 15,00 hodin
Hudební romantická komedie. Terri je děvče z malého města, obdařené jedinečným hlasem. Ačkoliv prožila osobní tragédii, dokáže se postavit starostlivému otci a odjíždí na léto na hudební akademii do Los Angeles. Ocitne se v úplně cizím prostředí, ale je rozhodnuta nepromarnit jedinečnou příležitost. Brzy poznává nové přátelé, závistivé kolegyně, výborného učitele a taky první velkou lásku

Štěstí 100´31. 3. v 15,00 hodin
Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška a Aňa Geislerová ve filmu Bohdana Slámy o zázracích obyčejných lásek. Film získal cenu na MFF v San Sebastian a nejvíc nominací na Českého lva.
Do šedivé reality průmyslového města je umístěn příběh o křehkém vztahu dvou mladých lidí. Slibné plány na Moničin odjezd za úspěšným přítelem do Ameriky naruší psychické zhroucení její nejlepší kamarádky, matky dvou malých nemanželských dětí. Monika obětuje vysněnou cestu, aby se o děti postarala. Oporou je jí Toník, kamarád ze stejného domu, který ji už dávno miluje. Ale život není pohádka

Doufáme, že se nabízené filmy budou líbit a návštěvnost tomu bude odpovídat. Pokud bude o odpolední představení zájem, můžeme je pořádat i každý týden.

Téma: Důchodce a volný čas

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: