Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Den otevřených dveří na některých univerzitách třetího věku

Publikováno: 22.11.06
Počet zobrazení: 2689

Zveme Vás k prohlídce Karlovy univerzity ČVUT Fakulty biomedicínského inženýrství v Praze.

Pokud Vás zajímají informace o jednotlivých univerzitách třetího věku ve Vašem okolí, podívejte se na aktualizovaný seznam všech univerzit v České republice.

INFORMAČNÍ DEN UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE
se koná v sobotu 25. listopadu 2006 od 9. 30 do 15. 00 hodin (areál Albertov, Praha 2).

V sobotu 25.11. 2005 pořádá Univerzita Karlova v Praze již počtvrté ˝Informační den, určený všem zájemcům o studium˝. Sobotní termín byl opět zvolen záměrně, aby se Informačního dne mohli zúčastnit také mimopražští zájemci.
Univerzita Karlova zde představí kompletní informace ke všem typům studia (bakalářské, magisterské, doktorské) na všech svých 17 fakultách a k dalším možnostem, které nabízí (studium v zahraničí, celoživotní vzdělávání, studium osob se speciálními potřebami ad.).
K dispozici budou informační materiály a návštěvníci mohou také využít možnosti konzultace s pracovníky studijních oddělení všech 17 fakult.
Podrobný program Informačního dne na: informacniden.cuni.cz
Letos poprvé proběhne tato akce v prostorách areálu Albertov (v budovách Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty). UK tak vychází vstříc velkému zájmu veřejnosti o tuto akci v předcházejících letech zpřístupněním většího množství prostor pro informační stánky všech fakult a také paralelní organizací prezentací jednotlivých fakult v několika posluchárnách. Akce je jako vždy otevřena široké veřejnosti, vstup zdarma.

Dopravní spojení:
Metro B – stanice Karlovo nám. – dále tram. č. 18, 24 do zastávky Albertov – nebo bus č. 291 do zastávky Dětská nemocnice Karlov
V minulých letech návštěvníky Informačního dne nejvíce zajímalo, které obory se otevírají v příštím akademickém roce, jaké jsou podmínky přijímacího řízení, jak je možné se připravit k přijímacím zkouškám (přípravné kurzy), podmínky studia v zahraničí či možnosti vzdělávání seniorů ad. Celková návštěvnost byla v průměru více než 3500 zájemců o studium.

Den otevřených dveří 3. lékařské fakulty UK v Praze
se koná v pátek 24. listopadu 2006 ve 14.00 hod v budově fakulty, kde budou zájemci informováni o jednotlivých studijních programech a oborech.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NA FAKULTĚ BIOMEDICÍNSKÉHO INŽENÝRSTVÍ ČVUT
se koná v 29. listopadu 2006 od 10:00 do 15:30 hodin v budově fakulty, nám. Sítná 3105, Kladno.
Zveme vás na nevšední, zábavný a poučný Den otevřených dveří, který se koná 29. listopadu 2006 od 10:00 do 15:30 hodin v budově fakulty, nám. Sítná 3105, Kladno, kde je pro všechny příchozí připraven bohatý program.
Každý zájemce pak může absolvovat zábavnou, ale zároveň poučnou formou ˝jednodenní studium˝ na fakultě.

Zdroj: Internet

Důchodce, senior, penzista a vzdělávání
Důchodci, senioři, panzisté a vzdělávání

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: