Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Vodafone na ledě – pozvání pro důchodce a seniory

Publikováno: 30.11.06
Počet zobrazení: 1397

Kluziště Vodafone-neodmyslitelná vánoční atrakce v centru Prahy nebude chybět ani letos. Vstup na kluziště je pro všechny návštěvníky zcela zdarma. Začíná se už zítra!

Kluziště otevřeme 2. prosince 2006 v 5 hodin odpoledne na Ovocném trhu. Bruslit se bude moci každý den od 10.00 do 21.30 a to až do 1. ledna 2007.

Rozloha kluziště bude tradičně 30 x 14 metrů. Vstup na kluziště je pro všechny návštěvníky zcela zdarma, půjčení bruslí je zdarma pro zákazníky Vodafonu, pro ostatní za cenu 30,- Kč za hodinu. Stejně jako v minulých letech bude půjčovna bruslí k dispozici přímo u kluziště, dále pak úschovna věcí a jukebox, kde si si budou moci návštěvníci kluziště nechat zahrát svoji oblíbenou skladbu. Letošní novinkou bude vánoční strom přímo uprostřed kluziště, který více navodí vánoční atmosféru.

I kdyby náhodou letos nebyla ta pravá zima a stupně teploměru by ukazovaly nad nulu, tak se nic hrozného neděje a bruslit se může stále. Díky použité technologii vícevrstvého ledu vydrží plocha neporušená až do 10 °C.

Kluziště bude zdrojem zábavy i pro lidi, kteří neholdují tomuto sportu. Prostřednictvím webových kamer a online přenosu budou moci na stránkách darekprokazdeho.cz/kluziste sledovat své bruslící přátele. Na stejných stránkách bude k dispozici i fotogalerie obsahující snímky pořízené fotografem na přání návštěvníků kluziště.

Peníze získané z půjčovného bruslí budou s pomocí Nadace Vodafone redistribuovány na charitativní účely, konkrétně na podporu vybraných Nízkoprahových klubů sídlících v regionech Praha a Ostrava.

Minulý rok si v Praze na Ovocném trhu zabruslilo kolem 11 tisíc lidí.

Kluziště Vodafone nebude letos chybět ani v Ostravě na Jiráskově náměstí. Otevření proběhne 1. prosince 2006 v 17. hodin a stejně jako v Praze bude otevřené až do 1. ledna 2007, každý den od 10.00 do 21.30. Minulý rok přišlo na Vodafone kluziště v Ostravě přes 12 tisíc návštěvníků. Spolu s pražským kluzištěm se tak přišlo na vánoční bruslení pobavit 23 tisíc lidí!

Zdroj: Internet

Důchodce, senior, penzista a volný čas
Důchodci, senioři, panzisté a volný čas

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: