Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Vánoční trhy v Praze potrvají jednatřicet dnů

Publikováno: 6.12.06
Počet zobrazení: 1341

Největší Vánoční trhy v Praze, které se už tradičně uskuteční na Staroměstském a Václavském náměstí, potrvají letos jednatřicet dnů. Začnou v sobotu 2. prosince a potrvají do neděle 1. ledna 2007.

˝Vzhledem k tomu, že letošní Štědrý den připadá na neděli a Vánoční trhy začínají vždy čtyři soboty před Štědrým dnem, budou v tomto roce o týden kratší než loňské. Nicméně pro návštěvníky připravujeme spoustu novinek týkajících se především vzhledu stánků, výzdoby obou lokalit i programu, ˝ upřesňuje Libor Votruba, předseda představenstva společnosti Taiko, která je od roku 2004 provozovatelem Vánočních trhů na Staroměstském a Václavském náměstí.

V sobotu se otevřel bazar zimních potřeb v O2 žlutých lázních

V sobotu 4. listopadu opět ožilo sportovně rekreační areál O2 žluté lázně v Praze-Podolí. Vrací se tam totiž tradiční zimní bazar sportovních potřeb a výstroje pro lyžování a snowboarding, kterou si už v loňském roce oblíbily tisíce návštěvníků.
Bazar zimního oblečení není v lázních žádnou novinkou. Už loni areál navázal na více než dvacetiletou tradici těchto zimních bazarů, které se ve Žlutých lázních v minulosti konaly. Každý zájemce zde může nyní znovu prodat či koupit sportovní zboží.
˝Bazar zimního oblečení jsme opět připravili pro všechny milovníky zimních sportů po loňských výborných zkušenostech. Tentokrát mohou návštěvníci přicházet pravidelně každou středu a čtvrtek, vždy od 10 do 19 hodin, a každou sobotu od 9 do 13 hodin,˝ říká Libor Votruba, předseda představenstva společnosti Taiko, která O2 žluté lázně provozuje.

Letošní bazar zimního oblečení bude probíhat v Tančírně, kde prostor o rozměru zhruba 300 m2 zaplní tři desítky prodejních pultů. Objevit se na nich může výhradně zimní oblečení a sportovní potřeby. Veškeré zboží se označí cenou, jejíž výši si určí sám prodejce. Pokud bude v bazaru nabízet více než tři kusy zboží, zaplatí 100 korun za den. Pokud ho bude méně, tak pouze 50 korun. Prodávat zde přitom může prakticky kdokoliv.

˝Bazar chceme udržet v jednotném stylu, budeme proto průběžně kontrolovat všechny prodejce, aby nenabízeli jiný typ zboží, než je povolený sortiment. Kontroly budou provádět také přítomní odborníci, kteří neumožní prodej zboží, které by bylo silně poškozené nebo neodpovídalo bezpečnostním požadavkům,˝ dodává Petr Benáčan, obchodní ředitel společnosti Taiko.
První týden je vstup na burzu zdarma, v dalších dnech každý návštěvník zaplatí 20 korun.

Zdroj: Internet

Důchodce, senior, penzista a nákupy
Důchodci, senioři, panzisté a nákupy

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: