Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Oprašte kola, jedeme sportovat

Publikováno: 26.03.07
Počet zobrazení: 2344

V sobotu 31. března v 11:00 hod. odstartuje od radnice v Lázních Bohdanči již 7. ročník projížďky cyklotras ˝Podél Opatovického kanálu˝ s názvem ˝Cyklopaťák 2007˝.

V letošním ročníku je kromě stávajících cyklotras Podél Opatovického kanálu připraven cyklotest na stanovištích v Lázních Bohdanči, Živanicích a v obci Dědek. Účastníci tak budou mít možnost vyzkoušet nově vybudovanou cyklostezku z Lázní Bohdanče do Živanic, která byla slavnostně otevřena 2. února 2007.

K poslechu zahraje již od 10:00 hodin country kapela Freegrass. Každý účastník obdrží kromě tradičního řízku také mapku se seznamem stanovišť v Lázních Bohdanči a blízkém okolí, se seznamem restaurací s jejich nabídkou pro ˝Čestné cyklopaťáky˝ a záznamovou kartou.
Pokud cykloturista splní jednoduchý ˝cyklotest˝ na jednotlivém stanovišti, získá potvrzení o své zastávce do záznamové karty. Na základě získaných záznamů v kartě mají účastníci možnost si po návratu do Lázní Bohdaneč vyzvednout ve vybraných místních restauracích diplom Čestného cyklopaťáka a uplatnit nárok na slevu při konzumaci.

Zdroj: MIC Lázně Bohdaneč, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: