Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Inspirace pro Váš domov

Publikováno: 26.04.07
Počet zobrazení: 2171

Ten, kdo si právě zařizuje bydlení, by si tento týden neměl nechat ujít stavební a zahradnický veletrh na výstavišti LVT v Liberci.

I když na mnoha stavbách regionu neutichá ruch ani přes zimu, ta pravá stavební sezóna začíná pro většinu stavebníků na počátku jara. Symbolickým ˝klíčem˝ k jejímu zahájení je již 3. rokem stavební a zahradnický veletrh ˝DžM A ZAHRADA LIBEREC˝. Více než 300 vystavovatelů nabídne své výrobky i služby ve dnech 10. – 13. května 2007 v prostorách pavilonů B, D, E, F, F1, G, I a přilehlých venkovních plochách výstaviště LVT Liberec. Nabídka je skutečně široká a návštěvník zde najde snad vše, co je k výstavbě, rekonstrukci i údržbě domu či bytu potřeba.

Zájem o jarní veletrh je ze strany vystavovatelů pravidelně mimořádný a letošní ročník toto pravidlo jen potvrzuje. Především firmy s působností v libereckém regionu si uvědomují svou šanci prezentovat se před návštěvníky v prvním možném termínu. V období, kdy většina stavebníků konzultuje své představy o bydlení s odborníky a projektanty, v období, kdy se rozhodují o optimálních materiálech či nejvýhodnějších nabídkách stavebních firem.

Neodmyslitelnou součástí jarní etapy veletrhu ˝DžM A ZAHRADA LIBEREC˝ je i nabídka interiérového vybavení našich obydlí. Přehlídka různých druhů nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, podlahovin a bytového textilu a samozřejmě velkého množství květin, stromků, cibulovin,

Nezapomeňte se od 10. do 13. května 2007 přijít podívat na LVT výstaviště v Liberci na výstavu ˝DžM A ZAHRADA LIBEREC˝. Ve čtvrtek, pátek a v sobotu bude pro Vás výstaviště otevřeno od 9 do 18 hodin a v neděli od 9 do 16 hodin.

V této souvislosti jsme požádali ředitelku výstavy Irenu Spilkovou o bližší informace:
Paní ředitelko, s jak velkou krytou i venkovní výstavní plochou se na výstavě ˝Dům a zahrada Liberec˝ počítá?
Přes 300 vystavovatelů přijede na výstavu ˝DžM A ZAHRADA LIBEREC˝ výstaviště bude beze zbytku zaplněno. V letošním roce jsme nuceni přistavit další 3 pavilony, který přivezeme z Německa. Výstava tedy bude probíhat v sedmi pavilonech a samozřejmě na všech venkovních plochách výstaviště.

Na liberecku je v současnosti boom výstavby rodinných domků. Zúčastní se výstavy i tyto firmy?
Ano. Výstava je především stavební a zahradnická. Návštěvník zde najde společnosti nabízející domy na klíč, dřevostavby a nízkoenergetické domy.
Ten, kdo plánujete malé či velké stavební úpravy si přijde na své. Představí se zde firmy zabývající se výrobou a montáží dveří, oken, podlah, topení spolu se zabezpečovacími systémy. Ale i zasklívání lodžií, stavební materiály, střechy, topné, komínové a solární systémy a sauny, to vše zde najdete.

Co ještě nabídne výstava návštěvníkům, kteří na ni zavítají?
Mnoho nápadů najdou návštěvníci, kteří chtějí dát svému domu nebo bytu novou tvář.K dispozici zde budou firmy nabízející různé druhy nábytku přes sedací soupravy, postele, obývací stěny, kuchyňské linky, stoly, židle, dětský nábytek až po kancelářský nábytek. Dále vybavení a zařízení koupelen a jejich rekonstrukce.

Všichni samozřejmě víme, že tu správnou atmosféru dodá našemu obydlí teprve zeleň, co zahradníci přijdou si na své?
Jistě, v letošním roce navštíví liberecké výstaviště obrovský počet zahradníků. Milovníci kytiček zde naleznou to své – přes zahrady na klíč, balkonové květiny, letničky, keře, stromky, okrasné rostliny a dřeviny, semena a cibuloviny až po skleníky a zahradní nábytek.

Zdroj: Diamantexpo.cz

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: