Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Výstava ˝DžM 2007˝ v sprnu

Publikováno: 20.07.07
Počet zobrazení: 2074


      Se zajímavými a novými informacemi nemusíte jezdit do Prahy, jak jste byli doposud zvyklí. Stavební svět se totiž pravidelně schází vždy v srpnu v Lounech! A kdo si myslí, že stavební veletrhy se pořádají jen v Praze a v Brně, je na omylu. Společnost Diamant Expo letos již po čtrnácté pořádá o třetím srpnovém víkendu (pátek-neděle 17.-19.8.2007) na výstavišti v Lounech stavební veletrh ˝Dům 2007”.

Výstava ˝Dům 2007” představuje maximálně širokou prezentaci firem působících v oblastech exteriérů i interiérů našich obydlí. Ve výstavním kalendáři má veletrh pevnou pozici a každým rokem umí přilákat více než dvacet tisíc návštěvníků. Je bohatým zdrojem informací a přehledem výrobků, technologií i služeb souvisejících se stavebnictvím a bydlením. Návštěvníci zde budou moci shlédnout širokou nabídku stavebních materiálů, stavební chemie, tepelné i zvukové izolace, sanace a hydroizolace. Dále pak novinky v oblasti dřevěných a plastových oken, dveří a zateplování oken.

Náročnější návštěvníci budou jistě uspokojeni specifičtějšími výrobky jako jsou centrální vysavače, čističky odpadních vod, zabezpečovací systémy, tepelná a vodotěsná izolace střech, garážová vrata. Nedílnou součástí bude také prezentace výrobků a služeb související s instalacemi vody, plynu a topení, topných těles, kotlů a tepelných čerpadel.

Výstava nabídne mnoho inspirativního pro všechny, kteří uvažují o stavbě nového domu nebo chtějí zahájit opravy, rekonstrukce či modernizace bydlení.

Tématické zaměření výstavy:
- Stavební materiály
- Rodinné domy na klíč
- Chalupy, rekreační chaty a altány
- Zahradnické a zahrádkářské potřeby
- Zahradnická mechanizace
- Nábytek, kuchyně a koupelny
- Bytové doplňky
- Domácí potřeby a elektrospotřebiče
- Zabezpečovací materiály
- Hobby činnost

Otevírací doba pro veřejnost:
- každý den 9:00 – 17:00 hod.

Vstupné:
- dospělí 40,- Kč
- děti a důchodci 20,- Kč
- ZTP-P a děti do 6 let zdarma

Více informací na stránkách Diamant Expo.cz.

Zdroj: Diamang Expo.cz

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: