Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Probíhají „Dny sexuální vitality“

Publikováno: 2.08.07
Počet zobrazení: 3941

Problémy s erekcí trápí každého druhého muže, přesto se jen malá část z nich nebojí svěřit se se svým problémem lékaři. Osloví-li i vás na jednom z pražských či brněnských koupališť slečna s otázkou, zda jste spokojeni se svým sexuálním zdravím, nelekejte se. Jde o zástupkyně občanského sdružení Fórum sexuální vitality, které budou během Dní sexuální vitality radit mužům, jak překonat ostych z návštěvy lékaře.

Občanské sdružení Fórum sexuální vitality vyhlašuje již čtvrtým rokem osvětovou akci Dny sexuální vitality, která by měla napomoci odtabuizování tématu erektilní dysfunkce a poradit mužům, jak hovořit o problému s lékařem. Smyslem akce je upozornit na skutečnost, že ač porucha erekce trápí každého druhého muže staršího 35 let, pouze 10 procent z nich vezme odvahu do hrsti a navštíví s problémem lékaře.

Zástupkyně Fóra sexuální vitality tak budete moci potkat vždy odpoledne od 14.00 do 18.00 od 31.7. do 10.8. na osmi pražských a pěti brněnských koupalištích.
„Porucha erekce může signalizovat výskyt podstatně závažnější choroby, jako je například cukrovka. Důvody k návštěvě lékaře jsou tak hned dva. Lékař pacientovi v případě poruchy erekce nejen navrhne účinnou léčbu, ale také případně vyloučí výskyt jiného onemocnění,“ říká sexuolog MUDr. Martin Hollý.

Koupaliště, která se účastní Dnů sexuální vitality:
Praha: Pražačka, Šeberák, 1. pražská pláž na Smíchově, Hostivařská přehrada, Petynka, Stírka, Lhotka, Divoká Šárka, Slavia
Brno: Kraví Hora, Zábrdovice, Starý Lískovec, Královopolská

Zdroj: Novinky.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: