Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Výstava ZELENÝ SVĚT

Publikováno: 6.09.07
Počet zobrazení: 3347


      Zahradnický veletrh Zelený svět 2007 se bude konat již tradičně první pátek a sobotu v měsíci září, tedy 7. – 8. 9. 2007 na brněnském výstavišti (BVV – Veletrhy Brno, a.s.) v pavilonu C. Nové místo konání tohoto veletrhu bylo jistě obrovským skokem kupředu a těší se velkému zájmu nejen u vystavovatelů. A pozor, na tento veletrh si můžete stáhnout volnou vstupenku.

Oproti loňskému ročníku byl zaznamenán 30% nárůst zájmu o výstavní plochu na tomto veletrhu. Rádi bychom tímto poděkovali všem vystavujícím firmám, které neignorují potřebu profesionálního veletrhu. Právě díky těmto firmám se Zelený svět pomalu stává tou důležitou ikonou v budování pevné pozice českého zahradnictví a květinářství na evropském trhu.

Již po osmé se sejdou odborníci a obchodníci nejen z České republiky, ale i zástupci jiných zemí Evropské unie a vytvoří tak prostor pro předávání zkušeností týkající se výroby, obchodu a nových technologii. Zahraniční vystavovatelé nám dokazují, že český trh je Evropě otevřen a že zahraniční návštěvníci mají zájem o naši produkci. Využijme tohoto veletrhu právě ke zviditelnění české značky, českého školkaře, sadaře, květináře či floristy, architekta anebo českého obchodníka.
Přijďte navštívit vystavující firmy, které jsou připraveny Vám předvést to nejlepší ze své produkce. Dále na Vás Čeká pestrý doprovodný program plný přednášek a floristická show. Po oba dva dny se můžete těšit na přednášku o peckovinách, o ochraně rostlin. Firmy uvedené v programu Vás seznámí s novinkami ve svém sortimentu. Z floristů Vás jistě inspiruje vicemistr ČR Bc. Přemek Hytych, reprezentant SKF ČR , který se letos mimo jiné zúčastní mezinárodní floristické soutěže Europa Cup ve Slovinsku.

KUDY na veletrh
Autem: Příjezd a parkování před halou E (Expoparking-kryté parkoviště), dále pěšky vstupem přes halu E na základě volné nebo zakoupené vstupenky.
Pěší: Tramvají č. 1 z hlavního vlakového nádraží, zastávka Výstaviště – pokračovat ulicí Křižkovského k bráně č. 4 vstup halou E, nebo autobusem č. x35, x37, 52, 68, z Mendlova náměstí , zastávka Křižkovského – pokračovat ulicí Křižkovského k bráně č. 4 vstup halou E nebo zastávka Velodrom – zpět k bráně č. 4 vstup halou E na základě volné a nebo zakoupené vstupenky.
Hlavní vstup do pavilonu C ze strany pavilonu E.

DOPROVODNÝ PROGRAM

7.9.2007

  • 10,00 – Slavnostní zahájení
  • 11,00-12,30 – Novinky v sortimentu S&G pro sezónu 2008 (Ing. Jan Drtil, Ing. Roman Řehák, Syngenta Czech s.r.o.)
  • 12,45-13,45 – Novinky v sortimentu BRUNO NEBELUNG – jaro 2008 (Ing. Vladimír Ilenčík, Bruno Nebelung, GMbH)
  • 14,00-15,00 – Peckoviny (Ing. Tomáš Jan, ÚKZÚZ (zajistila firma SEMPRA PRAHA a.s.)
  • 15,00-17,30 – Trendová Floristika – floristická show (Ing. Marie Bittnerová (Kreatif Brno), Heda Pfeiferová studentka SOŠ zahradnické a SOU Rajhrad, vítězka na soutěžích Brněnská růže a Flóra Olomouc)
  • 18,00 – Ukončení prvního dne veletrhu

8. 9. 2007

  • 9,00 – Zahájení druhého dne veletrhu
  • 9,30-10,30 – Begonie (Božena Demelová, SEMPRA FLORA s.r.o.)
  • 10,45-11,45 – Peckoviny (Ing. Tomáš Jan, ÚKZÚZ – tuto přednášku zajistila firma SEMPRA PRAHA a.s.)
  • 12,00-13,30 – Novinky v sortimentu S&G pro sezónu 2008, Produkce trvalek v 3-litrových kontejnerech (Ing. Jan Drtil, Ing. Roman Řehák, Syngenta Czech s.r.o.)
  • 13,30-16,00 – Nové trendy ve Svatební Floristice – floristická show (Bc. Přemysl Hytych člen SKF ČR, student MZLU Brno, účastník mezinárodní soutěže EUROPA CUP ve Slovinsku a Ondřej Vystrčil (Florist Dobrovolný, Jihlava)
  • 17,00 – Konec veletrhu Zelený Svět 2007

Volná vstupenka k vytištění
Na tomto odkazu si můžete stáhnout a vytisknout volnou vstupenku na výstavu Zelený Svět 2007 přímo od pořadatelů.

Více informací naleznete na Zeleny-svet.info.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: