Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Pozvánka na INVEX a DIGITEX

Publikováno: 19.10.07
Počet zobrazení: 1690

Letošní veletrhy Invex a Digitex otevřou své brány i víkendovým návštěvníkům. V rámci nového časového formátu od úterý do soboty plánují více oslovit domácnosti a podnikatele mimo oblast ICT. Organizátoři ohlašují značné množství konferencí či tématických projektů a už nyní mají jasno o třicítce z nich. Jednotlivé dny budou opět tématicky rozděleny a sobota nabídne rodinné vstupné. Brněnské Výstaviště bude hostit 17. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních technologií INVEX a 3. mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy DIGITEX ve dnech 23. – 27. října 2007.

Časový posun v tradičním pětidenním veletržním formátu na úterý až sobotu je největší inovací koncepce letošních veletrhů Invex a Digitex a společně s tématickým členěním veletržních dnů sledují záměr dalšího posílování účasti bonitních návštěvnických skupin. Digitex se tímto více otevírá domácnostem a víkendovým návštěvníkům s větší dojížďkovou vzdáleností, zatímco odbornému Invexu změna přinese posílení návštěvnosti z řad podnikatelů mimo oblast ICT.
˝Naší hlavní prioritou se pro letošní rok stává zkvalitnění návštěvnické struktury, a to jak z řad podnikatelů, tak i široké veřejnosti˝, říká Petr Ondrášek, vedoucí manažer veletrhů Invex a Digitex a dodává: ˝Stejně jako v loňském roce, tak i letos veletrhy nabídnou tématicky zaměřené dny. Ještě atraktivnější bude doprovodný program v rámci Conferences&Events.˝

První dva veletržní dny (úterý a středa) jsou odborné, následovat budou tři dny pro veřejnost.
- Úterý 23. 10. je tématicky zaměřeno jako Den státní správy a samosprávy.
- Středa 24. 10. jako Den podnikových ICT řešení.
- Čtvrtek 25. 10. jako Den prodejního řetězce IT a CE.
- Pátek 26. 10. je Den veřejného sektoru.
- Sobota 27. 10. je Den zábavy a prodeje.

Digitex na senzorech digitálních fotoaparátů – fotografům vstup doporučen

Bohatý program a pestrá nabídka pro amatérské i profesionální příznivce digitální fotografie. I o tom je letošní veletrh DIGITEX. Zájemcům zde nejnovější modely svých produktů ukáží například Canon, Epson, Olympus, OKI, JVC, Samsung, Sony či Zoner. Tématem budou nejen samotné fotoaparáty, ale též software na zpracování obrazu a domácí i profesionální tisková řešení. Chybět nebudou ani tradiční vzdělávací doprovodné programy či výstavy známých fotografů.

Fotoaparáty, objektivy, stativy a příslušenství
Kompletní sortiment fotografického vybavení, tedy vše počínaje těly aparátů až po příslušenství, budou moci návštěvníci shlédnout v rámci stánků předních světových značek. Společnost Canon na expozici v pavilonu F ukáže všechny novinky ze své podzimní kolekce ’07, tedy na 30 nových produktů. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost prohlédnout a vyzkoušet si nové přírůstky do řady digitálních fotoaparátů.
DIGITEX jako místo pro představení své podzimní a zimní kolekce digitálních fotoaparátů si vybral i další významný hráč na trhu, Olympus. Těšit se můžete i na přestavování dalších gigantů.

Na Invex za odborností, na Digitex za zábavou
Zatímco Invex jako odborná ˝business to business˝ platforma přináší větší nabídku specializovaných, oborově zaměřených tématických projektů, konferencí, seminářů a diskusních stolů, tak doprovodné akce v rámci Digitexu znamenají především návštěvnicky atraktivní projekty umožňující praktické srovnání výrobků z oblasti spotřební elektroniky.

Více informací hledejte na stránkách BVV Veletrhy Brno.

Zdroj: BVV

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: