Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Fandíme syčákům

Publikováno: 20.12.08
Počet zobrazení: 1735


      Autorka článku: ELENA
Spoustu z nás fandí v detektivce zloději, v dobrodružném filmu negativnímu hrdinovi A dělají to i děti. Ty se za to ovšem nestydí, my v hloubi duše ano. Kde se to v člověku bere? Zvědavost u dopravních nehod, fandění ˝těm zlým˝? Je v lidstvu skrytá nějaká zvrácenost, kterou jen potlačují zákony?

A tak si naši politici směle pořizují mnohem mladší manželky a partnerky, neboť to z nich dělá patřičné kabrňáky. Sice víme, že ˝se to nemá˝, ale přece jen A další záporný ˝hrdina˝ se nám bezostyšně objevil v kalendáři. Zdraví nás s úsměvem (nebo výsměchem?) z jihoafrické republiky, kde je možná ve ˝zlaté kleci˝, ale určitě nestrádá. Sluší se to nebo ne? A kdo je vinen? Fotograf, vydavatel kalendáře, autosalon, kde zmíněný kalendář visí Nejsme náhodou poněkud bezpáteřný národ?

Zdroj: ELENA, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 4 komentáře (0 komentářů čeká na schválení)

04.01.2009 16:33  Vladimír

O českém národu a jeho vlastnostech si rozhodně nedělám žádné iluze.Na konci druhé světové války při výsleších pražských příslušníků gestapa (kterým se nepovedlo včas utéci) vyšlo najevo,že na pražské gestapo docházelo ročně 600.000 udání Čechů na Čechy. A co se dělo v době vlády jedné strany,tak těch 250 000 udavačů a agentů Státní bezpečnosti hovoří také za mnoho...co k tomu dodat.Omlouvám se čestným a poctivým lidem této země.Těch se to rozhodně netýká.

20.12.2008 21:32  Maura ()

Járo, já se ničím takovým osobně nebavím. Kalendář jsem neviděla. Ale myslím si, že označovat český národ za bezpáteřní je nadnesené a proti tomu jsem trochu vystoupila. Já znám spoustu lidí, kteří jsou slušní a pracovití. Možná, že jste mi nerozuměl. Mějte se pěkně a hezké vánoce.
http://www.nocturno.webnode.cz

20.12.2008 19:09  Jára

Mauro, nesouhlasím s Vámi zcela! Jak se můžete bavit tím, že se Vám i nám všem poctivým, někdo z kalendáře vysmívá? Vysmívá se, že jsme hloupí, protože nekrademe, nepodvádíme? To Vám připadá zábavné? Hmm, tak to já neberu. Přeji hezké Vánoce.

20.12.2008 11:42  Maura ()

Ne, tento národ není bezpáteřný! Proč? Lidése prostě baví vnějšími věcmi, které se dějí v přítomnosti. Pouze baví, ale nehodnotí tyto záležitosti po mravní stránce. Nedělají to všichni, jedni se tím baví, jedni nad tím zlámou hůl a jiní si o tom vykládají.
http://www.nocturno.webnode.cz

Zanechte komentář: