Dnes je 24.10.2024, Svátek má Nina, zítra Beáta

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Domácí SHIATSU masáž – a nemusíte se objednávat!

Publikováno: 5.10.09
Počet zobrazení: 1378

      Autor článku: Impression Media s.r.o.
Jste unavení? Potřebujete se uvolnit a zrelaxovat? Bolí Vás záda? Máte pocit, že pro sebe musíte něco udělat? Zkuste masáž! Vaše záda Vám budou vděčná. Nemáte již sílu po celodenní honičce v práci, po nákupech a všem možném zařizování ještě běžet do masážního salonu? Šli byste rádi, ale nemáte možnost? Je nejbližší masér na kilometry daleko? Stydíte se? Pořiďte si masážní podložku! Masážní podložka je ideální řešení pro domácí masáž…


Masáž uvolní Vaše unavené tělo, povzbudí mysl a Vy se budete cítit skvěle. Máte sedavé zaměstnání? Vykonáváte jednostrannou činnost? Nemáte možnost se během práce projít nebo alespoň protáhnout? Masáž jemně zpracuje nerovnoměrně zatěžované, stažené nebo naopak ochablé svaly. Svalům se vrátí optimální napětí a budou schopny opět spolehlivě pracovat. S odstraněním svalové bolesti jde ruku v ruce uvolnění napětí, stresu a únavy.

Masážní podložky HoMEDICS, které Vám na (www.zdravotnipotreby.cz) představujeme, poskytují dokonalou úlevu v pohodlí Vašeho domova. Podložky jsou vybaveny špičkovou technologií – unikátním SHIATSU mechanickým masážním strojem. Díky tomu se budete cítit doma nebo v autě úplně stejně, jako byste leželi a nechali se masírovat profesionálem. Podložky nabízejí několik programů, ze kterých si můžete zvolit masáž určité části těla – masáž krku, ramen, zad nebo stehen. Kromě požadované části těla si zvolíte rychlost, intenzitu nebo styl Vaší masáže. Některé podložky jsou pro maximální komfort vybaveny funkcí vyhřívání. Váš pocit z masáže tak bude dokonalý.

Masážní podložky HoMEDICS jsou vybaveny funkcí rolovací a shiatsu masáže. Shiatsu masáž pomocí protahování, tlaku nebo dotyku uvádí do pohybu energii v akupunkturních drahách a tím obnovuje energetickou rovnováhu těla. Účinky shiatsu masáže jsou hluboce uvolňující a zároveň také posilující.

Užijte si pocit dokonalé úlevy a uvolnění, odpočiňte si a relaxujte. Masážní podložky HoMEDICS se stanou Vaším osobním masérem. A nemusíte se objednávat.

Kompletní sortiment SHIATSU na http://www.zdravotnipotreby.cz/homedics/zadove-masazni-podlozky/

Zdroj a foto: Impression Media, s.r.o.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: