Dnes je 19.10.2024, Svátek má Michaela, zítra Vendelín

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zářivý cíl 9

Publikováno: 27.11.09
Počet zobrazení: 963


      Autorka článku: Maura
A přesto – pozor na choroby způsobené jídlem
I když se osvobozujete, je to jen počátek dlouhé cesty, kdy tak učiníte úplně. Není to snadné! Jste mezi lidmi. Pracujete. Doléhá to na vás a nemáte kam před tím utéci. Přeci jenom určitého stereotypu se nemůžete vzdát.


Ale všechno závisí jen na tom, jakou výživu si dopřáváte a pokud ještě stále nejste uvyklá přemýšlet nad tím, co jíte, pak několik zásad vám přijde jistě vhod:
Pravděě jedli ze zvyku průěě řjídla denně. Kolik jídel jste za svůj věk asi snědli? 40 000 nebo 50 000 nezdravých jídel bez života jídel? Páni!!!!!!!!!!
Otázka zní: A kolik z tějídel bylo schopných dodat buňám a tkáním vašeho těživotně
důležitou potravu, kterou potří k obnovení, rozmnožení a regeneraci?
Odpověď : Pokud jíte potravu, kterou nacházíte na regálech prodejen, věšinou v továrně , pak nežijete proto, že jste tato jídla požívaly. Ty rozhodně na tom zásluhu nemají!
Prodej potravin v plechovkách a lahvích, ve kterých nebyl zničživot, zakazuje zákon, to znamená, že potraviny musí být zahřáty na vysokou teplotu, pasterizovány nebo konzervovány.

Jestliže sníte potravinu, která byla vysokou teplotou takto konzervována, pak byla zničena každý stopa života. Jde o konzervy!
Jakmile změíte výživu, a to bohužel až po projevených zdravotních problémech, to znamená jíst bohatě é ovoce, zeleninu a saláty a pít jejich šťávy, zmizí i vážné zdravotní příznaky.

Takže, pokud takové příznaky máte, opatřete si karotkovou nebo jablečnou šťávu, naučte se si je dělat doma samy, ráno vypijte ovocnou neslazenou šťávu z čerstvého ovoce. Odstraňte se svého jídelníčku cukr a škroby a dbejte na pravidelné vyprazdňování. O obědu si dejte zeleninový salát a nebo čerstvé ovoce.

O čem nyní budeme přemýšlet:
- Vypusťte ze svého jídelníčku všechny umělé potraviny a jezte čerstvé ovoce, zeleninu i maso, které nebyly předem konzervovány
- Najděte si takovou zeleninu, kterou máte rádi a naučte se ji upravovat podle receptů. A buď jako salát nebo dušenou
- Vybudujte si svoje znalosti přýšlením, svými zkušenostmi a vyrovnanými úsudky, nikoliv návyky nebo pově.
- Nenechte se nutit do jídla, které nesnášíte a nebo nechcete jíst a to ani ze slušnosti. Je neslušný ten, který vám je vnucuje i přes váš výslovný odpor.

Jednejte s vaším tělem podobně jako když provádíte rekonstrukce domu
Učse rozeznávat pravdu pravé věci a hned, jak si něco přečtete, nezkoušejte hned dělat revoluci. Uvědomte si, že ve vašem těle procházejí složité chemické reakce a mohli byste udělat víc škody než užitku. Ale povězme si to v přehledných bodech:

Všechen odpad musí být odstraněn.
A taková akce potřebuje opravdu čas. Nepustošte svůj organismus laxativy, které mohou nenávratně poškodit střeva. Víte, trvalo to mnoho let, než jste přivedli své nebohé tělo do toho stavu, v jakém nyní je. Jezte správně a pokud to nevíte, jak máte správně jíst, hledejte a nebo se zeptejte svého lékaře a svěřte se mu, že chcete ozdravět svůj organismus. Bude na vaší straně. A pokud ne, pak si hledejte jiného.

Je nutno provádět regeneraci.
Jezte čé saláty, zeleninu a ovoce, nětvarohu a oř, všechno chutně řé, pijte čé šťávy ze syrové zeleniny a syrového ovoce. Už nikdy se chaoticky nestravujte. Myslete na to, co jíte. Myslete na to, co pijete. Zkoušejte, co Vám svědčí nebo naopak, nezkoušejte, co vám může ublížit.
Váš nový životní styl není vyhnanství, ale je to vaše jistota, vaše přesvědčení a vaše rozhodnutí.

A musíme znát z knih či odborných rad odpovědi na otázky:
jak můžeme dnes zabránit degeneraci některé části našeho těla
jak se můžeme vyhnout pokusům stáří, které na nás dorážejí
jaké chyby jsme dělali v minulosti

Své tělo musíme udržovat vnitřně čisté. Stejně jako mysl, stejně jako vztahy ke svému okolí. Pamatujte na to, že všechno souvisí ze vším.

Autor: Maura, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: