Dnes je 18.10.2024, Svátek má Lukáš, zítra Michaela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nové stránky Třetího věku – jak se vyznat

Publikováno: 1.12.09
Počet zobrazení: 5143
Autorka: Pavla Sehnalová

Vážení čtenáři a příznivci portálu TŘETÍ VĚK, máme pro Vás vánoční dárek v podobě „nového kabátku“ našich stránek. Připravili jsme pro Vás „tahák“ – jako ve škole – kterým je jednoduchý návod. Můžete zkoušet, klikat, zkoumat – a cokoli nebude v pořádku, dejte nám vědět, postaráme se o nápravu.

Organizaci nových stránek si můžete prohlédnout kliknutím na zmenšený obrázek:


Obrázek 1: Organizace stránek. Pro zvětšení klikněte na obrázek.

Jednoduchým kliknutím se dostáváte do rubrik v hlavní nabídce, kdy se Vám pod hlavní nabídkou vypíší další podrubriky. Tento řádek jsme nazvali podnabídka. Kliknutím na podnabídku se Vám vypíší články specifické pro danou podrubriku.
Umístění nabídek v menu si můžete zobrazit na tomto obrázku:


Obrázek 2: Menu a nabídky rubrik. Pro zvětšení klikněte na obrázek.

Z jednotlivých článků a podrubrik se vynoříte tlačítkem ZPĚT ve Vašem prohlížeči. Pokud se chcete dostat rovnou na hlavní stránku, klikněte na logo Třetí věk.cz v levém horním rohu. V pravém horním rohu máte možnost nabídky pro zvětšení písma a pole pro vyhledávání slov, oblastí či redaktorů na našich stránkách. Napsat nám Vaše připomínky nebo názory můžete pomocí tlačítka Napište nám, které se objeví na pravé straně podnabídky na hlavní stránce. Ráda bych Vás také upozornila na čtverec vedle loga, tzv. Organizace přátelské k seniorům, kde jsou vypsány firmy, které s námi nějakým způsobem spolupracují a u kterých máte možnost získat seniorské slevy.

Za zmínku stojí rubriky v levé části menu, jde o rubriku ZEPTEJTE SE, kde se kliknutím na tuto rubriku dostanete na výběr témat: Zeptejte se lékaře, psychologa, nebo Vám poradíme ohledně technických problémů, potíží s počítačem, hledání článků na našich stránkách a podobně. Pro pokládání dotazů musíte být zaregistrováni a přihlášeni, odpovědi Vám bude odpovídat paní doktorka, pan psycholog a technický pracovník přímo v příslušné rubrice jako odpověď pod Vaším dotazem.

Další rubrikou je INZERCE, kde můžete nabízet také své věci k prodeji, výměně nebo sledovat, zda-li někdo prodává, ale můžete se také seznámit. Pro pokládání dotazů musíte být zaregistrováni a přihlášeni.

Po kliknutí na rubriku KALENDÁRIUM se dozvíte události historie na aktuální den i pro zítřek. Kliknutím na rubriku DISKUSE se dostanete na seznam témat, kde se můžete radit o svých potížích či strastech, nebo sdělit své názory.

V levém menu (viz obrázek 1) se shora zobrazuje nejdříve Poslední diskuse, kde můžete sledovat, v které rubrice se diskutuje. Jakmile kliknete na šedé kolečko s šipkami, dostanete se do příslušné rubriky a můžete po přihlášení diskutovat a povídat si s ostatními. Do diskuse a výběru témat k diskusi se dostanete také z hlavní nabídky, kliknutím na rubriku DISKUSE.

Pod reklamou následují tlačítka Přečetli jsme za Vás. V této rubrice jsou články, které jsme vyhledali na jiných stránkách a týkají se všech možných oblastí. Tlačítko Přihlásit se Vám umožní se registrovat a přihlásit se jako náš uživatel. Zavazujeme se, že Vaše informace neposkytneme žádné třetí straně, ani je jinak nezneužijeme. Naopak plánujeme speciální soutěže pouze pro věrné registrované uživatele. Následuje Mapa stránek pro lepší orientaci na stránkách, tlačítko Ankety, kde zjišťujeme informace o Vás. A zatím posledním tlačítkem je Fotogalerie, kde můžete vkládat své fotky a pak posílat stránky svým přátelům, aby se mohli podívat. Pro vkládání fotografií je nutno se zaregistrovat a přihlásit.

Články si čtete kliknutím na nadpis, obrázek nebo text „více…“. Pod články můžete vkládat své komentáře bez přihlášení.

Doufáme, že Vám změna příliš nezkomplikuje prohlížení našeho portálu a že se k nám budete rádi vracet. Také stále platí, že jsme nakloněni Vašich názorům a připomínkám, které by Vám návštěvy na našich stránkách zpříjemnili. Děkujeme za Vaši přízeň.

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

11.12.2009 12:48  Jarda

Stránky jsou hezké, rád se na ně vracím.

Zanechte komentář: