Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zdravá nebo ohrožená kůže?

Publikováno: 6.04.10
Počet zobrazení: 973
  Autorka článku: Maura
Co ohrožuje naši kůži?
Kůže je největším orgánem. A také nejohroženějším. Jeho stav může ovlivňovat všeobecný zdravotní stav člověka. Po stránce lidské kultury hraje roli při definování krásy. Z hlediska fyziologických úkonů je to velmi funkční orgán.

Odstraňuje toxiny, rozpustné v tuku, udržuje obranu imunitního systému, provádí syntézu vitamínu D3, skladování živin, udržení vlhkosti, regulaci tělesné teploty a regeneraci.

Faktory, které ohrožují zdraví kůže

Unikátní složení kůže může být ovlivněna různými faktory:
Volné radikály generované běžnými metabolickými procesy vyvolávají proces stárnutí, což má za následek oslabení antioxidační obrany slunečnímu záření a to vyvolává bichemické změny.
Toxiny v životním prostředí a každodenní stres přetěžuje organismus a tak se v něm nesnadno rozbíhají jeho vlastní detoxikační systémy.

Stravovací návyky a životní styl mají bezprostřední vliv na hormonální metabolismus, imunitní funkce, a trávicí funkci organismu. Tyto aspekty jsou také důležité pro zdraví kůže a její vzhled. Mohou mít vliv na známky stárnutí, stejně jako vzhled a zdraví pleti.. Pokračující výzkum naznačuje, že širokou škálu fytochemikálie a živin může podporovat zdravý vzhled pleti. Tento program doporučuje sledovat pokroky ve výzkumu, které poskytují jedinečnou příležitost v péči o pleť.

Jak ochraňují potravinové doplňky zdravou kůži?
Vzhledu pleti se daří, kdy je tělo dobře živené a zdravé. Potravinové doplňky mohou pomoci optimalizovat celkový zdravotní stav, což se nakonec odráží na na našem vzhledu.

Autor: Maura, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: