Dnes je 19.09.2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Mužská menopauza 1

Publikováno: 19.05.10
Počet zobrazení: 1502
  Autorka článku: Maura
Ano, příroda je nejen štědrá k ženám, ale také pamatuje na muže. I reprodukční systém mužů, stejně jako u žen potřebuje zvláštní podporu. A ta mlže být poskytována cestou bylinné terapie. Nikdy nesmíme zapomínat na to, že stejně jako ženy, mají i muži své zváštní zdravotní potřeby.

Muži se často obávají přiznat, že potřebují pomoci se zdravím a tak raději mlčí. Ale je třeba jim ycházt vstříc a diskutovat s nimi o jejich pocitech, které souvisí s tělesným a duševním zdravím. Stejně jak to platí pro ženy, i muži, pokud se rozhodnout využívat alternativní medicíny

Pravidelná životospráva
I muži mohou držet diety a provádět cvičení, které budou posilovat jejich organismus a tak mohou přistoupit k alternativní léčbě. Celostní lékaři radí:
1.Jezte každý den, abyste si vypěstovali tento potřebný zvyk
2.nesedejte jen u televize a počítače, ale nejděte sílu vyjít ven a projít se
3.Běhejte po schodech nahoru a dolů, nevyužívejte pouze výtah
4.Choďte pěšky vždy, pokud máte příležitost

Odborní lékaři, pracující v alternativní medicíně soudí, že sexuální aktivita mužů je podmíněna fyzickou kondicí. A proto radí, aby muži si ji uchovávali tak, že budou vyhledávat všechny možnosti, jak své tělo aktivně zapojovat do fyzického cvičení a doknce jim navrhují, aby si sestavovali program na pravidelnou fyzickou aktivitu. Dokonce i muži, kteří jsou zdravotně postižení a nebo trpí nějakou nemocí, si musí najít způsob, jak zachovat fungující části těla. Ať je to již plavání či jiné, pro ně sestavené cvičení.

Mužská menopauza
O mužské menopauze se mnoho nehovoří a to neprávem. Je to stejné jako u žen, i když průběh u žen je někdy dramatičtější. Nicméně, i u mužů, jakož i u žen dochází k podobným změnám. Tyto změny jsou způsobeny hormonálními rozlady, neboť hladina testosteronu a estrogenu kolísá.. Bylinné léčby, spolu s dietou a cvičením, může přispět ke zmírnění příznaků, a pomáhají vyvážit zmatené hormony a obnovit harmonii mysli, těla a ducha.

Autor: Maura, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: