Dnes je 19.09.2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Sexuální fantazie – žádoucí součást života seniorů

Publikováno: 22.10.10
Počet zobrazení: 3344
  Autorka článku: Alena Marková
Sexuální fantasie je normální, zdravou části sexu pro muže i ženy. Mnoho odborníků tvrdí, že bohaté fantazie vedou k lepšímu sexu. Dvojnásob to platí v seniorském věku, když nechceme rezignovat na sexuální život.

Jak už to bývá, vedle Vás uléhá Váš aktuální sexuální partner, kterého znáte skrz naskrz. Ví přesně, co má udělat, aby Vám to bylo příjemné a abyste se cítili dobře.

To je výhoda. Další výhodou je, že si můžete vychutnat fantazijní sex s někým jiným než se svým partnerem bez následků, protože se vyskytuje pouze ve vaší mysli.

Fantasie vám otevírá možnost pro všechny divoké, vášnivé věci, které jste vždy chtěli dělat. Aby mohla být skutečně zapnuta, například tím, že si představujete, jak si užíváte s partnerem v parkovacím domě ve Vašem novém autě, musíte jí dát průchod a nesmíte se za ni stydět. Pokud nechcete své fantazie svěřit partnerovi, klidně si je nechejte pro sebe, ale „povolit si je“ beze studu (zpravidla sám před sebou) je základ úspěchu. Dnešní mládež není zdaleka tak stydlivá, jako jsme bývali my v mladém věku. Nestydí se ani za své činy, natož za myšlenky.

Ve svých fantaziích si můžete představovat nejrůznější místa, nejrůznější partnery ( od známého herce přes souseda nebo toho hezkého mladého muže či ženu odnaproti), můžete si představovat nejrůznější místa na mapě ( od vysokých hor, přes jezera a plesa až po mořské pláže) a dokonce i nejrůznější pomůcky, nad kterými jste kroutili hlavou , když jste na zastávce čekali na autobus a dívali se ( samozřejmě tajně a přes sklo ) na obálku erotického časopisu.

Samozřejmě, že jste ji pak pohoršeně hodnotili s důchodkyní vedle Vás, ale je to určitě tak pohoršivé? Využít se to dá i jinak. Hlavně, když máte to štěstí a máte vedle sebe někoho, kdy Vám ve Vašich sexuálních fantaziích může být nápomocen.

Tak si to ještě užijte a nenechávejte všechny příjemné věci jen maldým pod padesát ( protože uplyne pár let a všichni, kteří budou mít pod padesát, budou bráni jako mládež).

Autor: Alena Marková, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: