Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Babička vaří, smaží, peče…8

Publikováno: 19.02.11
Počet zobrazení: 1176
Autorka článku: Marcela Nováková
V uspěchané době stíhají lidé jen rychlá občerstvení nebo bagetu zakoupenou v lahůdkářství na rohu. Zkuste připravit jídlo, které je připraveno doma, ze zdravých surovin a s láskou a péčí.

Vepřová nebo kuřecí játra po čínsku

Asi ½ jater, která jsou zbavená blan a nakrájená na kostky dáme na olej, se sklovatělou cibulí – asi 1 kus větší cibule, do větší pánve a orestujeme je. Potom přidáme podle chuti pepř, papriku mletou sladkou, 2 strožky česneku prolisovaného a podle chuti i jiné koření, které máme rádi, přidáme asi půl dcl vody a dusíme chvíli pod pokličkou, dokud se voda nevyvaří játra nezměknou, potom mícháme až zůstane hustá šťáva. Nakonec před konzumací celé osolíme, aby játra neztvrdla při solení za syrova.

Autor: Marcela Nováková, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: