Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Mimozemšťané mezi námi

Publikováno: 19.02.11
Počet zobrazení: 1981
  Autorka článku: Ina
Tak vida ! Najednou se o tom mluví .A nahlas. A v rádiu.Na Radiožurnálu .
Mimozemšťané existují.A jsou už možná mezi námi. Nevěřít ?

Takto se aspoň vyjadřovala dotazovaná část osobností v celodenní anketě rozhlasové stanice Radiožurnál.I volající posluchači ve své většině sdíleli názor, že jsou.

Těch párskeptiků,co to odmítalo, nepadá na váhu.Jenomže, co s tím ? Jak se k tomu postavit ?
Máme se radovat, že jsou nebo naopak , začít se bát ? Nevíme, jak se ktomu postavit.

Na jednu stranu, je to vzrušující, jací by byli, kdyby se tu objevili, jak vypadají, co umí, jak by nás obohatili ? Ale na druhou stranu, co když jsou zlí anepřátelští a přinesli by nám jen zkázu a zmar . Anebo nějaké nemoci nehezké. Vždyť i slavný vědec upoutaný na kolečkové křeslo, postižený krutou chorobou, varoval před krátkým časem, abychom je ( mimozemšťany) raději na sebe neupozorňovali, abychom raději dělali mrtvé brouky, protože mohou být velmi zlí.
Tak teď opravdu nevím, jak se zachovat v případě, že se tu přece jen objeví.Zvědavost je veliká, jsou to opravdu malí zelení mužíčci ? Nebo stříbrňáci? Co umí ? Kromě kruhů v obilí ?

Co nás naučí ? Čím nás obohatí ? Máme je vítat chlebem a solí nebo raději zalézt, schovat se a nachystat obranné systémy?

Že je situace vážná, o tom svědčí i zpráva v novinách, že v USA už chystají komisi pro komunikaci s mimozemšťany.Jak se taková komise připravuje, jaké poklady chystá ,na co se zaměřuje, jakým jazykem s nimi bude komunikovat, o tom už nepsali.Asi je to v systému nejvyššího utajení.

A ke všemu to datum : 21.12.2012. Tento den rozhodne,co bude. Zda konec světa, konec epochy a změna systému na Zemi nebo ten očekávaný přílet mimozemšťanů.

Tak uvidíme. Ještě máme 2 roky čas. A zatím o tom všem můžeme přemýšlet.

Autor: Ina, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: