Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Student Agency jede

Publikováno: 17.02.11
Počet zobrazení: 2197
  Autorka článku: Ina
Student Agency je fenomén. Ráda využívám služeb tohoto dopravce. Navzdory tomu, že se v poslední době objevily informace o špatných pracovních podmínkách pro zaměstnance této firmy a o založení odborů na jejich obranu.

To nemohu posoudit, jejich zaměstnanec nejsem.Co však mohu posoudit je úroveň služeb, které SA poskytují svým zákazníkům.A o to tady jde.

Pan Jančura je pro mne pan Podnikatel s velkým P.Protože zavedl jako první úplně nový styl cestování pro širokou veřejnost. A to na nejdůležitější trase v naší republice, na trase Brno – Praha ( Praha – Brno ).

Místo zastaralých, otřískaných, nepohodlných autobusů nasadil nové, pohodlné, žluté autobusy a zavedl úplně novou kulturu cestování. Přišel s novinkou podávání teplých nápojů cestujícím a každý den čerstvé noviny a různé časopisy.Úplně novou věcí v autobusové dopravě bylo promítání filmů během jízdy.A také to, že v případě potřeby nebylo nutné prosit řidiče o zastavení na nejbližším odpočívadle, ale navštívit přímo v buse sice malou a ne příliš pohodlnou kabinku,ale zato kdykoliv potřebuji a přímo za jízdy.A to všechno za cenu o něco nižší než u jiných dopravců.To všechno byly věci dříve nevídané a velice příjemné.

Pamatuji se na pana Jančuru , když před lety začínal.Byl to mladíček s dobrým nápadem a houževnatostí. Jeho podnikatelský nápad byl opravdu přínosem .

Podařilo se mu nejen zlikvidovat konkurenci, ale, a to je hlavní, učinit jízdu na naší hlavní dopravní komunikaci příjemnou a snesitelnou. Dříve jsem jezdila se Student Agency z Brna do Prahy a zpět často.Cestu jsem si užívala, zvláště tu z Brna do Prahy.Nevím, čím to bylo, ale cesta tam mi vždycky uběhla rychleji než ta zpáteční.Možná to bylo tím, že tam (do Prahy) jsem jela ve dne a nazpět ( do Brna) obvykle večer.Přitom je jasné, že obě cesty jsou stejně dlouhé.Po usazení se a odebrání nabízeného nápoje si člověk obvykle vybral noviny a začetl se. Nebo se koukal z okna.Pokud projížděl úseky, kde se dalo koukat do krajiny.Protože některé části dálnice jsou jen lemované svahy a lesními porosty a tudíž není nic moc co pozorovat.

Vždy jsem se těšila na některé úseky poblíž Prahy.Zvláště na Ladovy Hrusice, které sice z dálnice vidět nebyly, ale dá se zahlédnou část kostelíka v Hrusicích, který každý jen trochu vzdělaný Čech pozná podle obrázků J.Lady.To ale musíte být hodně ostražití, abyste tu špičku kostela nepřehlédli.

Filmy promítané během jízdy sice nemusím, ale převážná většina spolucestujících, jak jsem si všimla, ano.Což je v pořádku, protože , kdo nechce nemusí. Nabízí se ještě hudba ze sluchátek.Opravdu pestrá nabídka, jak si zpříjemnit ty 2 a něco hodiny jízdy.Ani si nestačíte ty vymoženosti užít.Takže si ještě můžete ty noviny a časopisy vzít ssebou, abyste si to doma dočetli.

No, řekněte. Kdo tohle má ( nabízí ) ? A to vše zdarma.Tedy v ceně jízdenky.
Pan Jančura je tak dobrý, že expanduje.Třeba naSlovensko.A chce svoje služby přenést i na vlakovou dopravu.Těším se. A fandím mu. Sice už tolik necestuji, vzhledem ke svému věku a pokročilé artróze, ale jízdu ve vlaku pana Jančury, tedy až pojede, si nenechám ujít. Student Agency jede.

Autor: Ina, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: