Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Babička vaří, smaží, peče…26

Publikováno: 24.06.11
Počet zobrazení: 1211
Autorka článku: Marcela Nováková
Dnes Vám nabízíme k inspiraci DRESINGY K ZELENINOVÝM SALÁTŮM (vždy na 10 porcí).

Francouzský dresing
Olej 300 g, hořčice100 g, ocet 100 g, pepř, sůl
Do oleje vmícháme ostatní ingredience a pořádně promícháme.

Sýrový dresing
Do francouzského dresingu přidáme 60 g nivy.

Vaječný dresing
Do francouzského dresing přidáme 2 žloutky prolisované natvrdo uvařené.

Řecký dresing
Do francouzského dresingu přidáme kečup 50 g, olivy 60 g, cibulky sterilované 60 g – olivy a cibulku na drobno nakrájené.

Citronový dresing
Olej 300 g, hořčice 100 g, citron 250 g, pepř a sůl. Do oleje vmícháme ostatní ingredience.

Křenový dresing
Do citronového dresingu přidáme křen 60 g, cukr moučku 20 g a smetanu 12% 50 g. Křen vmícháme do citronovéh o dresingu jemně nastrouhaný, pak cukr a smetanu a promícháme podle potřeby.
Hořčicový dresing

Smetana 12% 350 g, hořčice 100 g, citron 100 g, pepř, sůl. Do smetany postupně zamícháme ostatní ingredience.

Ústřicový dresing
Smetana 12% 250 g, víno bílé 250 g, citron 100 g, cůl 20 g. Do smetany zašleháme ostatní.

Autor: Marcela Nováková, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: