Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

V září na Veletrh Senior Praha a Dny seniorů!

Publikováno: 22.08.11
Počet zobrazení: 2855
Na začátku září se veřejnosti představí nový veletrh zaměřený na péči o seniory a jejich životní styl s názvem Senior Praha. První ročník veletrhu nabídne kromě mnoha zajímavých výstavních stánků jednotlivých firem a sdružení působících v oblasti seniorské péče také široce zaměřený a bohatý doprovodný program.

Vedle prezentací odborných témat spojených s problematikou péče o seniory si návštěvníci mohou vyslechnout i řadu přednášek určených pro širokou veřejnost v rámci již tradičních a velmi oblíbených Dnů seniorů.

Program veletrhu a Dnů seniorů připravuje organizátor ve spolupráci s generálním partnerem o. s. Život 90, které již přes dvacet let podstatnou měrou přispívá k řešení problémů postihujících především seniory. Od čtvrtka 8. 9. do soboty 10. 9. se tak mohou návštěvníci těšit na řadu přednášek o zdraví a kvalitě sociálně-zdravotní péče. Poučné budou přednášky o doplňcích stravy a lécích, péči o zrak v seniorském věku s doporučeními jak trénovat oči nebo přednášky prvotřídního odborníka v oblasti péče o chrup MUDr. Rubeše, který hned několikrát během veletrhu promluví o paradontóze a s ní spojenými obtížemi i o umělém chrupu a péči, kterou je mu nezbytné věnovat.

Čas na veletrhu mohou návštěvníci věnovat kromě odborných přednášek i řadě kulturních a dokonce i sportovních akcí. Vystoupí známí interpreti – Josef Zíma, Pavlína Filipovská, Saša Hemala, Přemek Podlaha a další, moderují Eduard Hrubeš a Saskia Burešová, těšit se můžete na šansony, jazz, swing, pěvecké sbory nebo módní přehlídky. Nebudou chybět ani ukázky country tanců nebo dětský soubor Valášek. Příjemným zpestřením budou ochutnávky moravských vín a denní losování o hodnotné ceny. Ty z vás, kteří by se do programu chtěli zapojit aktivně, jistě potěší možnost zúčastnit se tradičního oblíbeného běžeckého závodu Seniorská míle v sobotu 10. 9. ve Stromovce za účasti olympioniků a čestného hosta Dany Zátopkové, která závod odstartuje.

Těšíme se na setkání s Vámi ve dnech 8. – 10. září 2011, vždy od 10 do 18 h, na pražském Výstavišti v Holešovicích. Více informací na www.seniorpraha.cz.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: