Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Pozvánka

Publikováno: 7.02.12
Počet zobrazení: 1190
Autorka článku: Jaromír Telenský
Kulturní centrum VLTAVSKÁ – únor – duben2012.

Do Kulturního centra Vltavská přijíždí putovní festival písničkářů Hudební sklepy. Celoroční festival, jehož duchovním otcem je písničkář Václav Koubek, představuje v klubech po České republice známá jména i talenty folkové scény již více jak deset let. V klubovém sále Elektra vystoupí od února do dubna pět charizmatických písničkářů a písničkářek.

Hudební sklepy ve Vltavské odstartuje 15. února originální nu-folk one man show Circus Ponorka Honzy Ponocného. Týden na to zahraje Martina Trchová se svými spoluhráči písně na pomezí jazzu, latiny, šansonu a folku, které disponují hlubokými a zároveň hravými texty. Ve Vltavské navíc v exkluzivním setu s hostujícím bubeníkem. Osobitá písničkářka a herečka Sylvie Krobová představí 14. března své hořkoněžné, emotivně drásavé písně za doprovodu kontrabasu. Dalším koncertem Hudebních sklepů bude vystoupení písničkářky Karolíny Kamberské, bývalé členky a autorky písní dvojice Sestry Steinovy, jejíž uhrančivý projev upoutá všechny přítomné. Hudební sklepy ve Vltavské uzavře na začátku dubna sám autor projektu Václav Koubek.

K projektu Hudební sklepy Václav Koubek poznamenává: „Chtěl jsem podpořit nezávislou klubovou scénu a vytvořit alternativu k všudypřítomné konzumní kultuře. Festival začínal v jižních Čechách a postupem času se rozšířil po celé republice. Povedlo se nám vybudovat síť klubů, hospod a sklepů, ve kterých hrají jak známé tváře, tak i mladí a talentovaní písničkáři. V letošní sezóně vystoupí v rámci Hudebních sklepů 33 písničkářů.“

Hudební sklepy ve Vltavské začínají vždy ve 20h. Detailní informace o koncertech a kompletním programu KC Vltavská hledejte na webu www.vltavska.cz a Facebooku www.facebook.com/vltavska.

Autor: Jaromír Telenský, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: