Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 21.02.12
Počet zobrazení: 898
Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

Hrozba tání – tak napřed mráz, pak sníh, teď zase tání … Nezní to moc vesele. Ale je únor, čas prořezávání na zahrádce, tak se musíme těšit na jaro.

Rozšiřuje se okruh dědiců a bude možné odkázat část majetku konkrétním osobám. To je aktuální zpráva pro důchodce, s tím nám ale spíš poradí nějaký notář

Druhý záchranný balík pro Řecko – to už se ani nedá poslouchat. Raději je měli nechat z eurozóny odejít, ono by to nějak dopadlo. Všichni mají dluhy a ještě v tom podporujeme mladé, aby se co nejvíce zadlužili.

Dotace a zase dotace – hojně zneužívané. Tak velí česká povaha. Zneužívání pravomoci veřejného činitele je prorostlé celou naší společností. Použít, využít, zneužít…

Děti pijí, v šestnácti se opíjí pravidelně dokonce 21% mladistvých! Nudí se, stačilo by je trochu zapřáhnout do práce. Místo NEVAŽ SE – ODVAŽ SE, třeba „vykopej, postav, ukliď, nakup, uvař…“

Politická karikatura – té není nikdy dost, raději se zasmát než plakat. Ale k pláči je to spíš.

V LDN hrozila smrt hladem. Péče o seniory je v této zemi hodně mizerná, takže se ani není co divit.

Mene Tekel – festival o přiblížení padesátých let mládeži. Jen jestli je něco takového vůbec zajímá! Procesy padesátých let znají jen z učebnic.

Česko nemá řádný plán pro péči o pacienty s Alzheimerovou chorobou, okolní země jej mají. Hlvně, že všichni vědí, že planeta stárne a nemocných s Alzheimerovou chorobou prudce přibývá! Jenže naši politici si myslí, že oni nikdy nebudou ani staří, ani nemocní.

Podvody žhářů – nejčastěji si lidé podpálí auta a podnikatelé dokonce za ukončení svého podnikání ohněm rádi zaplatí! Prostě „podváděj, kdo můžeš!

Vykrádači chat – známý problém zimy. Názory, co přes zimu nechat na chatě (jídlo a pití) se různí. Někdo spoléhá na to, že když tam „zlodějům“ něco nechá, budou milosrdní a moc toho nezničí. Nezvané hosty ovšem nikdo nemá rád.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: