Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 26.02.12
Počet zobrazení: 946
Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

Bude se tvrdě škrtat, zvyšovat daně bohatým, zmrazit důchody a zrušit porodné – to navrhuje Kalousek, chybí mu 24 miliard. To bude mela! Důchodci se půjdou pást, děti se rodit nebudou, bohatí daně obejdou, a pokud se nějaké peníze ušetří, zase se někam vypaří.

Lékařů přibývá a stejně je jich málo! Pravomoci se zvýší sestrám a možná budou mít i vysokoškolské vzdělání! Jen jestli to není krok zpět!

Panáčci na semaforech a tykadla na billboardech. Jako v Kocourkově! Prohřešek nebo umělecké dílo? Hlavně, že má pan umělec na takové věci čas.

Las Ageles a čtyřiaosmdesáté udělování Oskarů! Tam zas bude bulvárů a budou řešit, co měl kdo na sobě a za kolik. A bude tam prý hodně osmdesátníků.

Nová ranvej na Ruzyni? Kam ti lidé stálé létají? Moc důchodců, kteří letí aspoň jedenkrát ročně do ciziny v naší zemi není.

16 kilometrů dlouhý lidský řetěz v Moskvě chce zpět na prezidentský post Putina. Tam mají taky veselo. Ale díky své velikosti mají z čeho vybírat prezidentské kandidáty. To u nás to bude horší!

České dráhy chtějí změnit kulturu občerstvení ve vlacích. To se ovšem týká spíš expresních vlaků. Z Horní Dolní do Lhoty asi nic nedostaneme. Zbývá jen vybalit svačinu z vlastních zásob.

Internet jako součást léčby. Oni lékaři nejsou moc sdílní, takže je fajn, že na internetu jsou stránky, kde si nemocní vyměňují zkušenosti. Tato vymoženost dřív nebyla. Třeba poradna Dr. Vorlíčka o rakovině je úžasná.

Parkování pro matky s dětmi u supermarketů někteří mladí muži ve sportovních vozech neakceptují. Jako by tato skupina vůbec něco akceptovala! Ještěže jsou chráněná místa pro invalidy, a stejně jsou často obsazena neoprávněně.

Vražda taxikáře v Liberci – otce dvou dětí. Dělat dnes taxikáře je opravdu hodně rizikové řemeslo. Vraždilo se kvůli pěti tisícům.

Spolubydlení – sousedské bydlení, kdy lidé sdílí třeba pračku nebo sekačku. U nás má ale společné vlastnictví čehokoli velký problém. Myšlenka je to sice zajímavá, ale u nás asi dost nereálná, na to jsme málo tolerantní, poctiví a slušní.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: