Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zeptejte se …

Publikováno: 18.02.12
Počet zobrazení: 1142
Autor: Josef Černý
SKVRNY NA DLAŽDICÍCH. Zakoupila jsem čisticí prostředek, který je určený k čištění dlažby a keramických předmětů
Přípravek jsem použila dle návodu na zcela novou dlažbu, avšak po jeho aplikaci zůstaly na dlažbě skvrny po kapkách nastříkaného prostředku, které nelze běžným způsobem odstranit. Výrobce je jakási polská firma.

Prosím o radu, kde v tomto případě uplatnit reklamaci a především zjistit možnost odstranění skvrn. V prodejně drogerie, kde jsem prostředek zakoupila, mi neumí poradit.

Odpověď:I když poradit neumí, reklamaci vyřídit musí. Vy ji samozřejmě musíte uplatnit v prodejně, kde jste přípravek koupila, připravte se na to, že vás budou okazovat na výrobce, ale to vaše povinnost není. Doporučuji skvrny zdokumentovat a jít do prodejny, kde jsou povinni s Vámi sepsat reklamaci, ke které fotografii přiložte a Váš požadavek, který musíte písemně uvést bude znít „odstranění skvrn“.

Jestli je někdo z prodejny přijede vyčistit nebo Vám ZDARMA dají nějaký jiný přípravek, kterým by to jít mělo, záleží na nich. Reklamace musí být vyřízena do 30 dnů. Krajním řešením je potom požadavek na úhradu škody, která Vám na dlaždicích vznikla.

Autor: Josef Černý; problemsreklamaci@seznam.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

20.02.2012 16:11  Dana Nová

Chtěla bych se zeptat na dg.polyarthoza ruční erozivní ( význam slova), vert.alg.syn.C,TH a LS. Jaké procedury lze doporučit. děkuji za odpověď

Zanechte komentář: