Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 11.03.12
Počet zobrazení: 1089
Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

Fica, Ficem, Ficovi – absolutní vítězství Roberta Fica na Slovensku. Tomu se říká jednotný názor. Hlavně, aby splnili vše, co slibuji – ochranářskou vládu velkého vzoru Juraje Jánošíka. Držme jim palce, ať jim to vyjde, uvidíme, zda sesterská strana u nás – Sociální demokracie -dopadne obdobně.

Rok po japonském zemětřesení a vlně tsunami – ještěže to nás u nás nemůže potkat. Místo toho nám příští rok opět zvýší DPH a tím pádem všechno podraží. Sice trošku, ale přece. Pak nemají důchodci stále hledat slevy.

Chlapci 11 a 12 let zapálili na Slovensku hrad ze 14. století Krásná Horka– samozřejmě z cigarety. No, taky jsme kouřili ve stozích, ale toho hradu je škoda. Hasiči zaspali? Jak jsou u nás zabezpečeny památky proti požáru? Situací, kdy voda v cisternách hasičů zamrzne, je známo několik.

Americký voják postřílel 16 vesničanů v Afghánistánu včetně dětí. Jak to, že prošel přes psychotesty?

Ministr nečas souhlasí s eurem, prezident ne. Dřív jsme se na euro třepali, aby už už bylo, ale nadšení opadlo. Zlaté české korunky.

Předražený outlet Evropy – to je Česká republika. Moc hezké přirovnání. Co by jinde nekoupili, pro nás je dobré dost! V pohraničí vyrážejí k sousedům. Do Polska, Německa a Rakouska.

V Národním muzeu mají unikátní americký dvacetidolar Double Eagle . Ale bude tam jen dva dny – nejdražší zlatá mince světa za 222 milionů korun. Byla i ve světovém centru v New Yourku a čtrnáct dní před 11.zářím ji převezli. To byla dost klika.

Praha má 17 záchytných parkovišť a stejně to nestačí. Aut je stále víc a víc a málokdy v nich jede více než jeden člověk.

Spotřeba piva v Česku propadla za tři roky o 15%. Už ani na to pivo nemáme. Asi ty peníze vrazíme raději do benzínu.

V ADASTu Adamov pracovalo 4500 lidí, dnes tam není ani noha. Kolik takových továren u nás zaniklo? Proč se tedy supermarkety staví na zelené louce a ne v těchto nevyužitých objektech?

Kočka s nožem v hlavě – už víte, proč se říká „kočičí život“. Nicméně lidé začínají být horší než zvířata.

V dubnu to bude sto let od chvíle, kdy vyplul Titanik – zepřelo 1520 lidí. Kdo míří vysoko, padá hluboko, říká se.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: