Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Senioři se budou učit Jak na mobil

Publikováno: 11.04.12
Počet zobrazení: 1207
Zdroj: Veletrh FOR SENIOR Praha
Tipy a rady jak lépe porozumět mobilnímu telefonu budou od čtvrtka do neděle k dispozici všem návštěvníkům pražského veletrhu FOR SENIOR na výstavišti v Letňanech. Konzultace budou probíhat vždy od 12.00 do 16.00 hodin v hale 6A na stánku s číslem 1.

Poradenství je pro všechny zájemce zcela zdarma. V rámci projektu Jak na mobil jej návštěvníkům veletrhu přináší emporia Telecom, rakouský výrobce snadno ovladatelných telefonů, ve spolupráci s magazínem Revue 50plus.

Návštěvníci veletrhu si po celou dobu jeho trvání budou moci také zasoutěžit. Mobilní telefony se snadným ovládáním emporiaTALKcomfort čekají na pětici návštěvníků, kteří nejpřesněji zodpovědí soutěžní otázky. Zájemci si mohou odnést rovněž praktickou brožuru Jak na mobil, která srozumitelným jazykem vysvětluje základy používání mobilního telefonu.

Poradna na veletrhu FOR SENIOR je součástí rozsáhlého vzdělávacího projektu Jak na mobil. „Ve spolupráci s magistráty a seniorskými kluby pořádáme sérii bezplatných seminářů, které pomáhají zejména zástupcům starší generace lépe porozumět jejich mobilnímu telefonu. Senioři, kteří svému telefonu rozumějí, jej daleko raději používají. Zůstávají tak v každodenním kontaktu se svými blízkými. To je důležité nejen pro jejich psychickou pohodu, ale i pro pocit bezpečí,“ poukazuje na cíle projektu Michael Rabenstein, oblastní manažer společnosti emporia Telecom pro Českou republiku.

„V květnu a červnu se školení Jak na mobil rozjedou do všech třinácti krajských měst České republiky,“ dodává Rabenstein. Termíny školení budou k dispozici na stránkách www.jaknamobil.cz. Projekt Jak na mobil dále doplňuje řada video návodů, které názorně vysvětlují funkce mobilního telefonu. Videa jsou k dispozici na YouTube kanálu emporia Telecom Česká republika nebo na facebookových stránkách společnosti.

Foto a zdroj: Veletrh FOR SENIOR

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: