Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 16.04.12
Počet zobrazení: 821
  Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

Norský atentátník Breivik s přiznal, ale necítí se vinen. Řeší se, zda bude v léčebně. Proč? Pro takového „člověka“ je možný jen jediný trest. Navíc si pozornost médií tento masový vrah vyloženě užívá. Soud má před sebou dva úplně protichůdné posudky na jeho zdravotní stav. Jak to je vůbec možné?!

Vít Bárta a Věci veřejné – zprávy tohoto typu se komentovat nedají, ty už se nedají ani poslouchat.

Miliardy zablokované ve Švýcarsku – kdo ví, jestli je někdy náš stát dostane. U nás koneckonců máme peněz dost, no ne?

Dálnice D1 se bude opravovat – tak ušetříme za dálniční známky a budeme jezdit po okreskách, jinak to stejně zřejmě nepůjde. Prostě neumíme postavit ani silnici.

Radovan Krejčíř opět před soudem nestane. Klíčový svědek (slovenský urolog Marian Tupý) na poslední chvíli odvolal svou výpověď. Vskutku zvláštní. V okolí uprchlého podnikatel došlo v poslední době k sedmi vraždám.

Před odložením dítěte ještě můžeš požádat o pomoc sociální pracovníky – to bude nově umístěno na baby boxech. „Plaváčci“ tu kliku neměli, ty poslali po vodě a v pohádkách měli docela štěstí. Přejme ho i 73 dětem v 50 boxech u nás.

Panovník Španělska jezdí lovit slony – a to přesto, že je předsedou sekce fondu na ochranu přírody. Dokonce i z České republiky se jezdí lovit sloni a jiná divoká zvířata.

Začal týden protivládních protestů pod heslem STOP VLÁDĚ. Protestovat můžeme, ale máme ve vládě to, co jsme si zvolili.

Ministr financí prodal trestní oznámení na majitele Student agency za rčení, že si nakradl miliony. Darmo zaměstnávat soudy.

Aukce desetiletí – Tvar Modré od Františka Kupky z roku 1913. Cena se bude pohybovat v cesítkách milionů – no, nekupte to, za tu cenu.

Přibývá firem, které z tuzemských surovin vyrábí kvalitní speciality – třeba parmazán. Dokonce ho vyvážíme i – světe div se – do Itálie. Jeden bochník váží zhruba 35 kg a nejlepší je dvouletý. V Brně zase vyrábějí šnečí játra.

Zloději z Polska, Bulharska, Litvy… prostě „banditi z východu“ – přijedou do zahraničí, nakradou a zase odjedou. Zůstává jen špatná pověst východoevropanů.

Přibývá převozníků – je to levnější než most. A v Českém krumlově v létě přibudou také – ne ve člunech, ale na vorech. Na Vltavě je dokonce 18 přívozů. Vracíme se do minulosti – za chvíli v paměti vydolujeme i ty „výměnky“.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: