Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 22.05.12
Počet zobrazení: 881
Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

David Rath bude zbaven imunity a může být tedy souzen. No, jen jestli to ČSSD nevnímá jako záchranu sama sebe. David Rath stále korupci nepřiznal a trvá na tom, že jde o komplot. Poslanec Rath není „zlomený muž“, ale suverenitu už nějak ztratil. Zatím hraje na změnu advokáta – ale nevypadá to, že by se o jeho případ nějak rvali.

Kateřina Pancová (šéfka kladenské nemocnice) a Kott mají obstavený majetek v souvislosti s Rathovou kauzou. Paní Pancová složila zálohu na dům ve výši 5 milionů korun za „nejasných okolností“. Petr Kott je na tom podobně. To je teda výkvět!

Vliv a moc Talibanu sílí, to také nevěstí nic dobrého.

Česká ekonomika poklesne o půl procenta – prý máme malou spotřebu. Kde ale lidé mají na vyšší potřebu brát?

Útok ve škole v Havířově – neznámá žena zaútočila nožem na vychovatelku družiny. Odnesla to dívka, která nestihla utéci a stala se rukojmí.

Pokuta milion korun za zničenou Petrovu boudu v Krkonoších majiteli – prý se o boudu málo staral. Kdo ví, jak to s tím požárem vlastně bylo.

Nespravedlnost prý panuje nejen u zájemců o práci, ale i na školách. Děvčata jsou prý zvýhodněna. Je ale faktem, že holky jsou větší pečlivky a jsou obvykle zodpovědnější.

První soukromá raketa je ve vesmíru – jejím cílem je mezinárodní vesmírná stanice. Možná, že už naši vnuci budou do vesmíru cestovat na dovolenou. NASA chce využívat soukromé firmy k dopravě nákladu i posádek, bez raketoplánů jsou na tom bledě a využívat Rusko se jim nechce.

Česko je plné protestů. Při tom, co vidíme kolem sebe, se ani není co divit. Kritizuje se reforma zdravotnictví, zápisné na vysoké školym i vláda. Do konce pololetí ale stávka nebude a vláda chce s odbory jednat. Zítra budou silnice blokovat zemědělci a příští týden budou v Praze demonstrovat důchodci proti omezení růstu penzí.

Na sobotní procházce babičky a dědy s vnoučaty přišly o život dvě děti – řidič byl dnes odsouzen na 7 let. Ovšem pro prarodiče i rodiče je to příšerné.

Jaroslav Barták (lékař a podnikatel) už třičtvrtě roku sedí v pankrácké vazební věznici, je obžalován ze sedmi trestných činů a stále se cítí nevinný. To je zajímavé, že tady se cítí nevinní všichni. Hroší kůže má svou sílu.

Záplava čínských padělků je ve výzbroji NATO. Začalo to oblečením a skončí kdoví jak. Asie je pilná. Padělané součástky jsou totiž desetkrát levnější. Peníze hýbou světem.

1200 dětí je v současné době hledáno v České republice – převážně z ústavů. Na tak malou zemi je to, věru, dost.

Do konce tohoto týdne budou vyslechnuti poslední dva svědci v kauze Romana Janouška – nejspíš další nevinný. Janoušek odmítl vypovídat a má klid. Mluviti stříbro, mlčeti zlato, říká se.

Každá pátá matka s malým dítětem nemůže sehnat práci – chybí firemní školky a návrat matek na trh práce je komplikovaný. Nejlepší by asi byly částečné úvazky matek, aby měly dost času jak na práci, tak na děti. Ve Velké Británii to jde, u nás ne.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: