Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Pozvánka

Publikováno: 28.06.12
Počet zobrazení: 1840
Autor článku: Mgr. Andrej Štůla
KINO LUCERNA, VODIČKOVA 36, PRAHA 1. Červencová představení s možností slevy pro seniory za 50% běžného vstupného.

Pondělí 2.7. 14:00 LOV LOSOSŮ V JEMENU
r. Lasse Hallstrom, GB, 2012, 115 min.
Neobyčejně okouzlující příběh s Ewanem McGregorem, Emily Blunt a Kristin Scott Thomas v hlavních rolích o muškaření a politickém pletichaření, o nečekaném hrdinství a lásce, o pokusu dokázat, že všechno jde, když se chce.

Pondělí 9.7. 14:00 LÍBÁŠ JAKO ĎÁBEL
r. Marie Poledňáková, GB, 2011, 124 min.
Veleúspěšná komedie Marie Poleďnákové s K. Magálovou, O. Kaiserem, E. Holubovou a J. Bartoškou pokračuje v exotickém Maroku, kde se všichni protagonisté „náhodou“ setkávají, aby se znovu pokusili získat zpět svou lásku.

Středa 11.7. 14:00 KONFIDENT
r. J. Nvota, SR/ČR, 2012, 108 min.
Hrdina filmu Adam (Jiří Mádl) pracuje jako dispečer na sportovním letišti poblíž někdejší západní hranice Československa, kde prožívá i invazi v srpnu 1968. Aby zachránil svou lásku Evu proti represím StB, podepíše „smlouvu s ďáblem“. Stane se profesionálním agentem, jehož prací je odposlouchávat lidi a shromažďovat na ně kompromitující materiály. Brzy ale zjistí, že i on je sledován.

Pátek 13.7. 14:00 VRÁSKY Z LÁSKY
r. Jiří Strach, ČR, 2012, 101 min.
Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý – kdysi herecká dvojice, která zaručeně plnila sály kin. Za všechna jejich herecká dueta připomeňme jedinečné Kachyňovo Ucho. Po několika desetiletích se až režiséru J. Strachovi podařilo tyto dva vynikající české herce přemluvit ke společné spolupráci, a to právě na snímku Vrásky z lásky.

Pondělí 16.7. 14:00 VĚRA 68
r. Olga Sommerová, ČR, 2012, 90 min.
Celovečerní dokument režisérky Olgy Sommerové zachycuje osud Věry Čáslavské, který je zároveň zrcadlem československé historie a jedinečným fenoménem v historii českého národa. Sto čtyřicet medailí, z toho sedm zlatých a čtyři stříbrné olympijské, pasovaly gymnastku Věru Čáslavskou na nejúspěšnější československou sportovkyni všech dob, která letos oslaví sedmdesátiny.

Pátek 20.7. 14:00 POLSKI FILM
r. Marek Najbrt, ČR, 2012, 113 min.
Čtyři známí herci, Matonoha, Liška, Režie se ujal kolega Budař, produkce kolegyně Plod(á)ková a mohlo se začít. Počáteční idyla však rychle vzala za své. Snaha natočit Brno v Krakowě, Poláškova katolická víra, Danielův dvojník, Liškova špatná výslovnost a Matonohovy finanční machinace proměnily natáčení v boj o přežití uprostřed beskydských kopců.

Pondělí 23.7. 14:00 DO ŘÍMA S LÁSKOU
r. Woody Allen, USA/IT, 2012, 102 min.
Při své pouti po Evropě doputoval tentokrát legendární režisér Woody Allen do Itálie a jejího Věčného města. Za pomoci plejády skvělých herců (Ellen Page, Penélope Cruz, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Ornella Muti a mnozí další) namíchal koktejl několika navzájem provázaných příběhů, které se snad mohou odehrávat kdekoliv, ale v kulisách Říma jim uvěříme nejraději.

Pátek 27.7. 14:00 AŽ VYJDE MĚSÍC
r. Kirk Jones, USA, 2012, 110 min.
Samovi a Suzy je dvanáct let. Oba spojuje stejný problém: se svým okolím si nerozumějí, ale myslí si, že o světě dospělých vědí vše. On je sirotek a ona se ve své spořádané rodině cítí osamocená. Na první pohled se do sebe zamilují a uzavřou dohodu – po roce od jejich prvního setkání společně utečou do divočiny. Jejich zmizení obrátí život městečka vzhůru nohama. Skvělý snímek byl letos v Cannes nominován na Zlatou palmu a v rolích dospělých se setkáme s B. Willisem, E. Nortonem či T. Swinton.

Pondělí 30.7. 14:00 ANDĚLSKÝ PODÍL
r. Ken Loach, GB, 2012, 106 min.
Hořkosladká komedie nasáklá skotskou whisky. Robbiemu je něco málo přes dvacet let, nemá práci, se svou přítelkyní Leonie čeká syna, za napadení jiného mladíka je odsouzen k veřejným pracím. A k tomu všemu ho ještě rodina jeho přítelkyně vůbec nemá v lásce. V téhle situaci najde Robbie naději tam, kde by ji nejmíň čekal – ve skotské whisky.

Autor: Mgr. Andrej Štůla, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: