Dnes je 21.09.2024, Svátek má Matouš, zítra Darina

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Kontaktní čočky jsou elegantním řešením vaší oční vady

Publikováno: 10.07.12
Počet zobrazení: 7699
  Autorka článku: Markéta Snížková
Kontaktní čočky jsou českým vynálezem, který si oblíbila značná část české populace. Starší generace si však na ně moc nepotrpí. Zvyk je železná košile a pravdou je, že brýle tu byly mnohem dřív. Senioři nepreferují čočky, přitom ale nevědí, oč přichází.
 

Kontaktní čočky pro každý věk

S přibývajícím věkem se sice zrak zhoršuje a oči jsou náchylnější k vysychání, to ale neznamená, že se s tím nedá nic dělat. Čočky Acuvue Oasys  jsou vytvořeny pro všechny věkové kategorie a vzhledem k brýlím mají hned několik výhod:

  • Pokud si pořídíte kontaktní čočky, můžete směle zapomenout na to, kam že jste si zase odložili pouzdro na brýle. Čočky budete nosit celý den, jen na noc si je uložíte do roztoku.
  • Nasazování čoček Acuvue Oasys není nic složitého. Chce to jen trochu tréninku. Vše vám rád vysvětlí oční specialista nebo lékař. Je možné, že se budete zpočátku potýkat s mrkáním v reakci na přibližující se čočku směrem k oku. Tento reflex ale časem zmizí. Nakonec budete spokojení, že ve srovnání s brýlemi si stačí kontaktní čočky nasadit jen jednou denně.
  • Čočky se vám jen tak nezamlží. Na rozdíl od brýlí se nesetkáte s obrazovým zkreslením ani odrazy. Uvidíte čistě realitu tak, jak ji vidí ostatní.

Nezapomínejte na oční vyšetření

Výměnu brýlí za kontaktní čočky konzultujte se svým lékařem nebo očním specialistou. I tak byste měli absolvovat pravidelné vyšetření očí jednou za rok. Zrak máme jen jeden a byla by škoda ho zanedbat. Informujte se o kontaktních čočkách u svého lékaře nebo klikněte zde.

Autor: Markéta Snížková, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: