Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Ledový dech

Publikováno: 20.08.12
Počet zobrazení: 1152
Autor článku: Irena Fuchsová

Tato povídka je z knihy Ireny Fuchsové, KDYŽ JE MUŽ MOC HODNÝ, která vyšla v roce 2004.
Pokud se chcete o aktivitách této spisovatelky, která je zároveň nápovědou v pražském Činoherním klubu, dozvědět více, podívejte se na stránky uvedené na konci příspěvku.
V kupé jsme seděli sami. Teprve když se ode dveří ozvalo nepřátelské mlasknutí, uvědomili jsme si, že sami nejsme. Ani jsme si nevšimli, kdy ta paní přistoupila. A vlastně nám to bylo jedno. Nedělali jsme nic špatného. Jenom jsme chtěli být u sebe co nejblíže.

Jeli jsme na chalupu, kde budeme od pátku do neděle úplně sami! Nikdo nevěděl, kam jedeme, mobily jsme měli vypnuté a známí, co nám chalupu půjčili, byli na čtrnáct dnů v Chorvatsku.
Chodili jsme spolu tři měsíce a vlastně jsme se spolu ještě pořádně nemilovali, protože udýchané rychlovky při mejdanech, v koutech pokojů, kam mohl každou chvíli někdo vrazit, se milováním dají nazvat těžko.
„Hani, já se tě už nemůžu dočkat.“

Seděli jsme proti sobě, ruce propletené, a když jsme si nešeptali něžnosti, tak jsme se líbali.
„Luďku! Budeme se milovat a milovat a milovat!“

Přitáhl si mě k sobě mezi nohy. Držel mě pevně stehny a mě to strašně vzrušovalo. Paní pohoršeně nadsedla, ale nevšímali jsme si jí.

„A dáš mi taky něco najíst, nebo mě nepustíš z postele,“ zeptal se ustrašeně a oba jsme se rozchechtali. Rádi jsme se spolu smáli, to jsme vyzkoušené měli. A teď máme před sebou tři dny, kdy si na plný pecky vyzkoušíme, jak nám půjde milování…
Uf!

Ty tři dny nám splynuly v jeden!

Jak my do sebe nádherně zapadávali! Byli jsme jako jedno tělo! Jako bychom byli naprogramovaní na rozkoš! Pořád jsme se milovali! Pořád! A také jsme papali! Mezi milováním. Společně si vařili. Mezi milováním. Došli jsme si do hospody, která byla kousek od chalupy. Mezi milováním…

Milování bylo nádherné i proto, že jsem brala prášky. Luděk si nemusel dávat pozor a já byla v klidu. Koupelna byla hned vedle ložnice- to se líbilo hlavně mně, protože Luděk se po milování většinou utřel do papírových kapesníčků, které jsem měla na nočním stolku, a stačilo mu to.

Vlastně to byl takový náš malý rituál. Když jsme se domilovali, zůstali jsme chvíli v
sobě. Pak si Luděk lehl vedle mě a já mu podala papírový kapesníček, on se utřel, já natáhla ruku, on mi kapesníček vrátil, já vstala a šla do koupelny, kde jsem ho hodila do koše.
A když jsem se z koupelny vrátila, ještě jsme se domazlili.

V neděli večer jsme se dívali na televizi. Vzala jsem si žvýkačku a hráli jsme si na reklamu, kterou zrovna dávali a najednou jsme oba ucítili, že se zase chceme. A strašně!

Tak jsem položila žvýkačku na stoleček a za chviličku se z nás stali syslové, kteří se do zásoby milují…
Po milování jsem se zvedla a utíkala do koupelny. Za chvíli totiž začínal film s Ondřejem Vetchým, kterého jsme měli oba rádi. Když jsem se utírala, uvědomila jsem si, že jsem tentokrát Luďkovi kapesníček nepodala. Ale co. Podá si ho sám. Stačí, když natáhne ruku…

V tu chvíli jsem z pokoje uslyšela zoufalé volání.
„Haničko! Haničko!“

Dělá si zase legraci, usmála jsem se na sebe do zrcadla a chtěla se navonět, ale volání přešlo v bolestivé kvílení!
„Auauauau! Haničko! Přines nůžky!“
Nůžky? Na co nůžky!?

Vběhla jsem do pokoje, kde Luděk mezitím rozsvítil lampičku. Ležel na zádech, v ruce papírový kapesníček a ukazoval doprostřed svého nahého těla.

„Haničko! Já tě zabiju! Přines nůžky!“

Podívala jsem se, kam ukazuje a pak jsme se oba začali chechtat.
Ve chlupech kolem jeho statečného dobyvatele trůnila moje žvýkačka….
A tak jsem došla pro nůžky a při vystřihování žvýkačky z chlupů, se situace opět ukázala býti vhodnou k dalšímu milování.

Ondřej Vetchý musel počkat…

Autorka: Irena Fuchsová
http://www.kdyz.cz/
http://www.kdyz.cz/co-je-noveho
http://www.happyend4.me/10-otazek-pro/10-otazek-pro-irenu-fuchsovou.html
http://hledani.rozhlas.cz/?query=Irena+Fuchsov%C3%A1&offset=0
http://fuchsova.blog.idnes.cz/
http://www.stv.sk/online/archiv/posta-pre-teba/?date=2012-04-12

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: