Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Vzdělávat se můžete v každém věku

Publikováno: 30.10.12
Počet zobrazení: 2071
  Autor článku: INTEGRA CENTRUM s.r.o.
Jste v důchodu, ale občas uvítáte možnost si přivydělat? Pokud jste před odchodem do důchodu pracovali jako účetní, personalista nebo daňový poradce, máme právě pro vás tip, jak můžete i nadále pracovat a finančně si tak přilepšit ke své penzi.
 

Nejen v zaměstnání je potřeba neustále se vzdělávat, obzvlášť v takových oborech, kde je potřeba znát nové zákony, vyhlášky a aplikovat je poté do praxe. Pokud se potřebujete dozvědět všechny novinky, máme pro vás příjemnější řešení než trávit večery nad svazky nesrozumitelných textů, ve kterých se často nevyznají ani sami zákonodárci.

Navštivte vzdělávací kurzy společnosti INTEGRA CENTRUM s.r.o., kde vás proškolí profesionální lektoři, odborníci ve svém oboru. Na každém semináři se dozvíte změny oproti původnímu ustanovení, veškeré novinky a diskuze v závěru bývá velkým přínosem pro posluchače, protože se dozvíte, s jakými problémy se setkávají ostatní a jak se jim můžete předem vyvarovat. Pořádáme odborná školení v Brně, Olomouci, Opavě, Ostravě a ve Zlíně. Stačí si tedy vybrat, které výše zmíněné město máte nejblíže. Jako bonus si můžete přičíst možnost výletu nebo předvánočních nákupů. Kterého seniora by také bavilo sedět stále doma, že?

Říkáte si, že jste již „staří“ se dále vzdělávat? Vůbec ne. Máme pro vás příběh ze života.

Paní Božena byla propuštěna z práce. Pracovala 30 let jako mzdová účetní. Výpověď dostala z důvodu „nadbytečnosti“, ale spíše to vypadalo, že se zaměstnavateli zdála příliš stará na to, aby nadále vykonávala práci mzdové účetní. Ve svých 58 letech ale poté měla problém sehnat práci novou. Paní, téměř v důchodovém věku, nechtěl nikdo zaměstnat. Paní Božena je ale bojovnice. Rozhodla se, na doporučení své kamarádky, navštívit několik seminářů pro mzdové účetní naší společnosti. Po jejich absolvování se paní Boženě podařilo získat práci a v současné době vede účetnictví menší firmě a dvěma živnostníkům.

Tento příběh je jedním z mnoha příkladů, jak můžeme pomoci ostatním v profesním životě.

INTEGRA CENTRUM je jedna ze vzdělávacích společností dospělých, která vzala krédo našeho učitele národů, Jana Ámose Komenského, plně do svých rukou. „Učit se, učit se, učit se“. Od mládí, až do stáří. A proč ne?  Ne každý má v pozdějším věku schopnost se vzdělávat a paměť je potřeba stále trénovat, s tím určitě souhlasí všechny starší ročníky. Už dávno neslouží jako dříve a cestou do ledničky klidně zapomeneme, pro co jsme vlastně šli. A orgán, který netrénujeme, zakrní, to přece znáte!

Možná nám to nebudete věřit, ale na školení DPH nebo účetnictví chodí i osmdesátiletá auditorka nebo pětasedmdesátiletý daňový poradce. Schopnost pracovat aktivně do vysokého věku jim můžeme jen závidět.

Tito senioři si určitě nepřipadají nepotřební, mají dostatek sociálního kontaktu, témata k diskusi neomezují jen na povídání o telenovelách, žijí aktivně a vydělané peníze si patřičně užívají.

Ani lektoři – senioři nejsou výjimkou. Datum jejich narození mnohé účastníky často překvapí.

Tak žádné obavy, věk není překážka, to si někteří jen namlouvají.

Autor: INTEGRA CENTRUM s.r.o.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: