Dnes je 21.09.2024, Svátek má Matouš, zítra Darina

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Léčivá moc hub

Publikováno: 8.11.12
Počet zobrazení: 1680
  Zdroj: Michaela Škopková
Přírodní doplněk stravy Houbové quarteto nabízí ve svém složení jedinečnou kombinaci výtažků ze čtyř hub, které příznivě působí na lidské zdraví. Shii-take, korálovec ježatý, hnojník obecný a reishi aktivují imunitu, bojují proti únavě a aktivně se podílejí na odstranění různých zdravotních potíží.

Účinná kombinace léčivých hub

Hledáte stoprocentně přírodní produkt, který nabízí prokazatelně pozitivní účinky, jež vedou k eliminaci zdravotních potíží a nabytí duševní pohody? Houbové quarteto kombinuje v jedné kapsli účinky čtyř léčivých hub, které svými výsledky v oblasti přírodní medicíny ohromují snad od nepaměti. Není divu, že se produktu přezdívá „elixír věčného mládí“. Ať už se jedná o houbu shii-take, či korálovce ježatého, známé svými schopnostmi posilovat lidskou imunitu, nebo o hnojníka obecného a houbu reishi, které příznivě působí na krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi, všechny mají na lidské zdraví nesporné pozitivní účinky.

Houby reiši a hnojník

Proč lyofilizované houby léčí?

Houbové quarteto obsahuje tzv. lyofilát čtyř léčivých hub. Jedná se o produkt získaný procesem lyofilizace neboli sušením potraviny mrazovou sublimací. Při procesu lyofilizace se výchozí surovina nakrájí na plátky a hluboce zamrazí. Následně se suší ve specializovaných sušárnách, které krystaly ledu z potraviny vysublimují, tedy změní stav z pevného skupenství v plynné. Lyofilizovaný houbový prášek si touto šetrnou cestou zachová veškeré vlastnosti a kvality původní suroviny. Jde tak o mimořádně biologicky čistý produkt, který bez použití konzervačních látek uchovává všechny vitamíny a minerální látky čerstvé houby.

Houba šhitake a korálovec

Více informací najdete na www.quarteto.cz

Foto a zdroj: Michaela Škopková, FOCUS-AGENCY

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

08.11.2012 09:11  marienka34

Já na sílu léčivých hub věřím, užívám Houbové Quarteto, kde jsou obsaženy všechny 4, a cítím se lépe.

Zanechte komentář: