Dnes je 21.09.2024, Svátek má Matouš, zítra Darina

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Pohádkový odpočinek v lázních před obdobím Vánoc

Publikováno: 5.11.12
Počet zobrazení: 13666
  Zdroj: Lázně Mšené
Cítíte se bez energie? S blížícími se Vánocemi jste stále v jednom kole a po Vánocích sotva popadáte dech? Poradíme Vám, kde zvolnit toto hektické předvánoční tempo nebo kde si odpočinout po vánočních svátcích!
 

Pomalými krůčky se k nám blíží období sváteční pohody a klidu, před kterými ale většina z nás doslova šílí. Je třeba péct cukroví, nakoupit dárky a to ani nemluvíme o předvánočním úklidu. Ačkoliv by čas adventu měl být dobou setkávání se s rodinou a blízkými, mnohým z nás se stává tento podzimní a zimní čas pouze sprintem mezi obchody a domácností. Proto, abyste si mohli užít svátky v klidu, měli byste věnovat alespoň pár dní sobě a svému odpočinku.

Příjemně odpočinout a načerpat síly a energii do dalších dní si můžete v malebných rodinných Lázních Mšené. V tomto podzimním čase se zde budete cítit jako v pohádce. Příjemné prostředí lázeňského parku budete mít na dosah ruky. A při přechodu z jednoho pavilonu do druhého určitě ani v tomto chladnějším počasí nepromrznete, neboť jsou od sebe vzdáleny pouhých pár kroků. Lázně Mšené jsou založeny na aplikaci slatiny, kterou odebírají z nedalekého vlastního ložiska. Součástí každé léčby jsou také balneologické a rehabilitační terapie, které pomáhají s problémy pohybového ústrojí. V lázních nezapomínají ani na mladší generace. Ve zdejším wellnessu můžete relaxovat v sauně, soláriu či v malé posilovně. Samozřejmostí je překrásná kosmetika, pedi a manikura a kadeřnictví Vás jistě nadchne.

V tomto období již můžete využít nabídky předvánočních pobytů, které jsou také jedním z tipů na netradiční vánoční dárek pro Vaše blízké pod stromeček. Všechny lázeňské pobyty a procedury jsou provoněné s nádechem vánočních dobrot jako například čokoláda, brusinka, kokos či jablko a skořice. Pokud v tomto hektickém období máte i jen 3 volné dny, v týdnu nebo o víkendu, zkuste třeba program Víkend splněných přání, ve kterém na vás čeká několik balíčků s procedurami dle Vaší chuti. Vybírat si můžete z procedur čokoládových, mořských či medových.

Pokud vám to čas přece jen nedovolí, po Vánocích již s relaxací neváhejte. Na nabídku pobytů, kterou Lázně Mšené připravili na konec letošního a začátek nového roku se můžete podívat na tomto odkazu: vánoce, vánoce přicházejí.  Prožijte alespoň pár dní podzimu nebo zimy v Lázních Mšené, kde se o Vás postará profesionální personál během pobytu, který potěší všechny Vaše smysly.

Zaujaly vás možnosti odpočinku v Lázních Mšené natolik, že byste je chtěli i darovat vašim nejbližším pod stromeček? Stačí pouze kontaktovat recepci lázní a zde Vám ochotně pomohou při výběru té správné procedury či pobytu, na kterou vám vystaví hezký dárkový poukaz!

Více informací získáte na webových stránkách http://www.msene.cz

Foto: Archiv Lázně Mšené a fotobanka imagio.cz

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: