Dnes je 18.10.2024, Svátek má Lukáš, zítra Michaela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Cenově dostupné vánoční dárky

Publikováno: 10.12.12
Počet zobrazení: 2206
  Autorka článku: Vlasta Otychová
I senioři se v současné době zabývají problémem, čím obdarovat své blízké pod stromečkem. Jejich problém ovšem spočívá v omezených finančních možnostech a poměrně velkým počtem těch, kterým by chtěli věnovat aspoň maličkost. Kromě dětí mají vnoučata a možná i „hodnou paní“ ze sousedství, která jim občas přinese nákup.
 

HLAVOLAMY se hodí pro každou věkovou kategorii, děti, dospělí i senioři. Vybírat můžete jednak na internetu, jednak v kamenných obchodech se suvenýry nebo v papírnictví.

MED – pokud navštívíte některý z vánočních trhů, určitě tam narazíte na med přímo od včelaře. Určitě bude kvalitnější než ten dovozový ze supermarketu. A med se hodí vždycky – na chleba, do čaje i na zahnání chuti na sladké. Když ho hezky zabalíte, bude to dárek nejen milý, ale i zdravý.

ŽEBRADLO je malá kabelka přes rameno (na doklady a drobnosti), jaká se nosila v sedmdesátých letech, nosí ji kluci i holky. Která babička nezapomněla plést a háčkovat, může se do něj pustit. Stejně tak jsou v módě háčkované a pletená šály a čepice, nebo háčkované šaty a halenky.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA- módní hit, ale i velká pomůcka pro dospělé kuřáky i začínající kuřáky v pubertě. Prodejny s nimi a s náplněmi do nich, tzv. liquidy se začínají množit jako houby po dešti.
Dobíjejí se jako běžný mobil a nejednomu kuřákovi už pomohly buď omezit kouření nebo úplně přestat.

KNIHA je vždy výborný dárek, pokud se snažíte být moderní babičkou nebo dědečkem, zkuste pro vnoučata koupit tu elektronickou.

POČÍTAČOVÁ HRA už dávno není doménou jen dětí, relaxují u ní i dospělí, v prodejně s počítačovými hrami vám určitě poradí.

PAMĚŤOVÁ KARTA do mobilu nebo fotoaparátu, pokud ovšem víte, jaký typ vaše vnouče vlastní.

VARNÁ KONVICE – zvlášť ty levné nemají velkou životnost, je to dárek, který určitě nezapadne. Zkuste se trefit do barevné kombinace, která je v kuchyni obdarovaného.

SPORTOVNÍ POMŮCKY – sportovní guma na cvičení, podložka, láhev na pití do jógy nebo na kolo, činky … Navštivte sportovní obchod a určitě vás něco napadne.

MASÁŽNÍ JEŽCI a kuličky na procvičení dlaně ruky nebo promasírování chodidel.

DOPLŇKY STRAVY jsou nyní v lékárnách ve zvýhodněných vánočních baleních, můžete vzít větší balení, ve kterém jsou obvykle dvě krabičky a budete mít dárky hned dva.

DROGERIE – i ty jsou teď v nabídce jako balíčky, které se dají rozebrat a podarovat více osob.

ŽERTOVNÁ POČÍTAČOVÁ MYŠ – v nápaditosti počítačových myší se prodejci předhánějí, seženete počítačovou myš ve tvaru autíčka, krysy nebo berušky.

PODLOŽKA POD POČÍTAČOVOU MYŠ – i tady najdete nejrůznější tvary, vzory a tipy. Třeba mohou mít vestavěnou kalkulačku.

KUCHYŇSKÉ POMŮCKY – neboli jazykem mladých VYCHYTÁVKY, k těm patří třeba podložky pod hrnec, různé silikonové chňapky, uzávěrky na láhev s vínem, vycvakávací formy na led,nápojová míchátka…

Autor: Vlasta Otychová, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: