Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Novoroční předsevzetí potřebuje podporu

Publikováno: 31.12.12
Počet zobrazení: 786
  Autorka článku: Jarmila Smilová
A je to tady! Posilovny praskají ve švech, předsevzetí umocněné neuskutečněným koncem světa se jen rojí. Přestanu kouřit, zhubnu, budu se víc věnovat příbuzným…

Kouřit jsem už přestala, dokonce jsem na Vánoce dostala novou elektronickou cigaretu. Mně docela funguje, ale je pravda, že jsem kouřila jen večer ke dvěma deci vína a k novinám.
No, noviny jsem už taky zrušila. Od té doby, co se změnil doručovatel tisku a noviny začaly chodit až poté, co odjedu do práce, to ztratilo význam.

A máme tady další novinku – iPod. Noviny v něm sice jsou, ale taky spoustu jiných věcí a je to hrozný žrout času. Hračička. Staří Mayové říkali, že žádný konec světa nebude, jen nový začátek. Tak to mám těch nových začátků docela dost.

Kdo chce, může začít se mnou. Je mi 53 let, vážím 65 kilo a všechno je mi malé, protože jsem tolik nikdy nevážila (možná hormony, možná absence kouření, možná mlsání a málo pohybu – nejspíš všechno dohromady). Potřebuju zhubnout pět kilo a vybrala jsem si MLÉČNOU DIETU. Začínám na Silvestra, protože se nikam nechystám. Alkohol vyměním za čaj, aspoň mě zítra nebude bolet hlava a budu soucitně myslet na ty, kteří mají kolem poledne studený hadr na čele.

První den je nenáročný a nevyžaduje žádnou zvláštní přípravu nebo nákupy. 5x 250 ml mléka, přesně po třech hodinách. Zahájila jsem v 7,30 (trochu jsem si přispala, když je ten Silvestr).

Vypít se mají 2 – 3 litry tekutin, nejlépe voda nebo bylinkový čaj, tak jsem si místo snídaně uvařila velkou konvici šípkového čaje. Ten mám docela ráda a aspoň se mi to bude dobře měřit.

Tak kdo se chcete přidat, je možná zítra vhodná příležitost ( mléko se dá koneckonců použít i jako vyprošťovák na alkohol).

A těšte se, druhý a třetí den je trošku veselejší.

2. den
bílý tučný jogurt, 150 g tvarohu, 150 g vařeného masa, 250 g tvarohu, 2 vejce a čaj
3. den
100 g ovoce, 100 g zeleniny, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa

Autor:Jarmila Smilová, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: