Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zachovejte jasnou mysl. Přelstěte chřipku.

Publikováno: 11.01.13
Počet zobrazení: 1057
Autor článku: Adéla Kubaštová
Bolest hlavy, horečka, únava, bolest svalů a kloubů, ucpaný nos, škrábání v krku. Každý určitě tyto pocity někdy v životě zažil. Někteří z nás jimi trpí i několikrát do roka. Chřipka začíná často velmi náhle a bez varování.

V dnešní moderní době jsou však možnosti, jak zmírnit její průběh a účinně proti ní zabojovat. Jednou z nich je horký nápoj Coldrex Max Grip s novou jedinečnou příchutí lesního ovoce.

Coldrex přichází na pomoc ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete. Obrovská síla v jedné dávce zbaví vaše tělo příznaků chřipky a nachlazení a vrátí vám jasnou mysl. Nenechte se rozhodit rýmou, horečkou nebo bolestí v krku. Sáhněte po Coldrexu Max Grip, příchuť lesního ovoce vám zaručeně zachutná.

Při oslabené imunitě obranyschopnost těla selhává, a stáváme se tak náchylnější k onemocnění. Coldrex Max Grip dodá imunitě vitamin C, jehož množství bývá v začátcích chřipky nedostatečné. Nápoj obsahuje v maximální dávce také účinný lék Paracetamol, jenž působí proti bolestem v krku, odstraňuje bolest svalů a kloubů a snižuje celkovou tělesnou teplotu. Dále přípravek obsahuje Fenylefrin, který uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny a usnadňuje dýchání.

Dospělým s tělesnou hmotností nad 65 kg je doporučeno užívat 1 sáček po 4–6 hodinách, maximální denní dávka jsou 4 sáčky. Coldrex Max Grip horký nápoj lesní ovoce můžete zakoupit v kterékoliv lékárně bez lékařského předpisu. Balení s 5 sáčky horkého nápoje zakoupíte za doporučenou cenu 110 Kč, balení s 10 sáčky za doporučenou cenu 159 Kč. Léčivé látky v přípravku nezpůsobují ospalost. Nemusíte se bát tedy např. usednout za volant nebo se věnovat aktivitám, při kterých je třeba se soustředit.

Autor:Adéla Kubaštová, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: