Dnes je 19.09.2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zeptejte se …

Publikováno: 23.01.13
Počet zobrazení: 1517
Autor: Josef Černý
PRÁZDNÁ KRABIČKA Z LÉKÁRNY.
V lékárně jsem si koupila lék, ale doma jsem zjistila, že krabička je prázdná. Nejednalo se o samoobslužnou lékárnu, takže ukradení léku z krabičky jiným zákazníkem nepřipadalo v úvahu, krabičku lékárnice vyndavala osobně ze skřínky, kterou měla za sebou. Reklamace uznána nebyla, prý si to měla zkontrolovat ještě v lékárně. Takhle by prý mohl přijít každý.

Odpověď:

Že by někdo dostal v lékárně prázdnou krabičku jsem ještě neslyšel, je podivné, že byste si toho Vy ani obsluha nevšimli, přece jenom tady musí být znatelný váhový rozdíl, zrovna tak se mi zdá podivné, že by obsluha vybírala léky z krabiček, to by tam asi dlouho nebyla.

Ale lékárnice měla pravdu v tom, že takhle by různí vykukové mohli chodit častěji, takže nezbývá, než příště vše zkontrolovat na místě, před zaplacením. Možná by stálo za zvážení kontaktovat třeba dodavatele nebo výrobce, jestli jim nějaká várka prostě neutekla a jestli takových reklamací nemají víc. Ale to poučení i pro mne, že se opravdu nedá věřit už ničemu.

Autor: Josef Černý; problemsreklamaci@seznam.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

28.01.2013 20:54  zdena (olzd@seznam.cz)

Dobrý den ,mohu dosvědčit že toto se stalo i mě. Domu jsem si z lékarny přinesla také prázdnou krabičku. jen jsem to nešla reklamovat protože by mě to asi nevěřili.Ale nepochybujte o tom že to není možné.V dnešní době je možné mnoho. s pozdravem .Václavková
http://prázdnákrabička

Zanechte komentář: