Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zeptejte se …

Publikováno: 16.02.13
Počet zobrazení: 1367
Autor: Josef Černý
VÝHRA V MARKETU.
Ve vestibulu marketu jsem byl osloven dvěma slušně vypadajícími mladíky jestli mám nákup z marketu nad 500,. tak že prý mám nárok na výhru.

Vyhrál jsem 5.000,- Ovšem peníze mi prý nedají do ruky, ale dostanu ji ve formě slevy na masážní polštář, který prý běžně stojí 10.000, takže ho budu mít za 5.000. Manželka mi doma vynadala, že ho k ničemu nepotřebuji a chtěl bych ho tedy vrátit. V dokladech, které jsem k němu dostal je uvedeno, že ho můžu vrátit do 14 dnů bez udání důvodů, ale prý to musím učinit osobně do sídla firmy v Praze. Domníval jsem se, že ho můžu vrátit tam, kde jsem ho koupil nebo opravdu musím jet do Prahy a hledat tam nějakou firmu?

Odpověď.
Zjednodušeně řečeno pravda je napůl – do Prahy ano, osobně nikoliv. Prodejce se Vás pouze snaží tvrzením o nutnosti vrátit věc osobně do Prahy od takového úkonu odradit, protože většina lidí pochopitelně nikam nepojede a věc si raději ponechá a to je účel. Takže napište odstoupení od kupní smlouvy a pošlete ho doporučeně s dodejkou. Ale nezapomeňte, že prodejce musí Váš dopis nejpozději 14.den už obdržet, takže ho pošlete nejpozději ihned. Prodejce je povinen vrátit Vám peníze do 30 dnů.

Autor: Josef Černý; problemsreklamaci@seznam.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: