Dnes je 16.09.2024, Svátek má Ludmila, zítra Naděžda

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zeptejte se …

Publikováno: 23.02.13
Počet zobrazení: 1223
Autor: Josef Černý
ODVOZ ZDARMA – CHYBA V KOMUNIKACI.
Potřebovala jsem si koupit novou pračku a rozhodla jsem se pro prodejce, který byl sice dál, ale za to nabízel odvoz zboží domů zdarma. Spoléhala jsem se se, že mi tedy tu pračku nejen přivezou, ale také vynesou až do třetího patra, kde bydlím, bohužel bez výtahu.

Domů je přece domů,že. Jenomže řidič přijel sám, pračku složil na chodbě a odjel, že prý nic dalšího není domluveno. Já jsem pak musela shánět a prosit sousedy a nějak se s nimi vyrovnat. Mám nárok, aby mi prodejce, který sliboval dovoz zdarma domů vynahradil to, co jsem musela dát sousedům?

Odpověď.

Co k tomu říct – zjednodušeně řečeno nemáte, protože v těchto případech platí pravidlo, že dovoz je zajištěn za první uzamykatelné dveře domu, což chodba bytového domu splňuje. Čili chtělo to lepší domluvu předem už i proto, že řidič by sám do třetího patra pračku dostával těžko, mohlo by dojít i ke zranění, takže prodejce by musel poslat s řidičem ještě někoho a to by už taky asi zdarma nebylo. Takže příště to chce vše si předem upřesnit, raději dvakrát než vůbec.

Autor: Josef Černý; problemsreklamaci@seznam.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: