Dnes je 18.10.2024, Svátek má Lukáš, zítra Michaela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Dárky pro všechny generace

Publikováno: 11.03.13
Počet zobrazení: 10099
  Zdroj: www.esennce.cz
Možná jste se již někdy setkali s pojmem dárkový poukaz nebo zážitkový certifikát. Nebo to slyšíte dnes poprvé? Jestli se chcete dozvědět více, pak čtěte s námi dál.
 

O co vlastně jde?

S rozmachem internetu se vyskytlo mnoho různých nových firem, které začaly prodávat zboží či služby právě přes internet. Prodává se téměř všechno. Počínaje oblečením, kosmetikou, elektronikou, potravinami až po zájezdy, automobily a také zážitky. Tím je myšlen prodej poukazů, na které lze čerpat nějaké zajímavé služby – zážitky. Vše je navíc připraveno a prezentováno jako dárek.

Pokud tedy chcete překvapit děti k narozeninám, vnoučata k Vánocům či známé k významnému jubileu a chcete, aby to byl dárek opravdu originální a netradiční, jsou zážitkové poukazy tím správným dárkem.

Jednoduše, rychle a spolehlivě

Zážitkové poukazy se dají pořídit přes zážitkové agentury. Například Esennce je jednou z nejdéle fungujících, spolehlivých a ověřených firem, zabývající se právě nabídkou zážitkových dárků. Postará se o vše. Objednat si můžete přes jejich internetový obchod nebo osobně přímo v kanceláři na Praze 8. Dle Vaší objednávky připraví luxusní dárek s dárkovým poukazem, pošle jej, zajistí ale také dojednání termínu pro čerpání zážitku u svých prověřených dodavatelů.

Nabídka zážitků je široká

A z čeho můžete vybírat? V nabídce má obchod asi 250 zážitkových aktivit. Jsou členěné do kategorií jako jsou adrenalin, auto – moto, masáže a relaxace, sport, hobby či zážitkové pobyty. Obchod má připravené také tipy na zážitky pro muže, zážitky pro ženy či pro páry.  Jestli potřebujete dárek ke konkrétní příležitosti, tak zde najdete i nápady, jaké dárky se hodí k narozeninám, k výročí nebo jako svatební dar pro novomanžele. Každý měsíc obchod přidává nějaké nové zážitky, všechny novinky jsou v kategorii „Nové zážitky“.  Jestli nevíte, jaký zážitek vybrat, můžete se podívat na nejprodávanější zážitky. Třeba vás osloví některý z preferovaných zážitků. Speciální kategorii pak tvoří poukazy, které jsou „nabity“ na určitý kredit zážitkových bodů. Říká se jim univerzální poukazy. Můžete pořídit například zlatý, stříbrný, bronzový nebo nejhodnotnější – královský certifikát. Mají speciální design a obdarovaný si pak sám z aktuální nabídky e-shopu vybere zážitek, který jej nejvíce osloví. A těch zážitků může čerpat v dané hodnotě i několik.

Zážitky jsou i pro seniory

Možná vás při prohlížení stránek samotné osloví některý ze zážitků. Proč ne? V dnešní době osoby našeho věku nesedí doma a jen si nestěžují na zdraví a problémy kolem. Chtějí si užívat každý den a prožívat svůj život plnohodnotně. Inspirujte se zážitky a dejte najevo svá přání a ještě nesplněné sny. Ukažte jim, kde se dají pořídit dárky, které by potěšili nejen je, ale i vás.

Zdroj: www.esennce.cz

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

18.04.2013 16:09  Michal ()

To jsou super dárky. Ale za poslední roky jsem zjistil, že nejlepší dárky pro seniory jsou ty, co jsou praktické a naprosto jednoduché na používání. Naposledy jsem měl úspěch s kapesním hledačem klíčů, který babička používá denně.
http://www.locateit.eu

Zanechte komentář: