Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Školení v oblasti účetnictví a daňových zákonů

Publikováno: 15.05.13
Počet zobrazení: 615
Autor článku: INTEGRA CENTRUM s.r.o.
Vystudovali jste ekonomický obor před více jak 5 lety? Registrujete novely zákonů, ale neorientujete se v stále se měnících daňových zákonech a účetnictví?

Tento stav mysli je zcela pochopitelný a trpí jim většina účetních a daňových poradců u nás. Východiskem z této situace je odhodlat se k pravidelnému vzdělávání a účastnit se například odborných školení.

Společnost INTEGRA CENTRUM s.r.o. organizuje kurzy a školení pro účetní, které vedou kvalifikovaní odborníci – právníci, ekonomové, lidé, kteří se stejně jako vy s těmito zákony v praxi dnes a denně setkávají. Jejich úkolem je ovšem sledovat novelizace zákonů a zabývat se jejich reálným dopadem. Proto mohou svým posluchačům představit relevantní změny zákonů a tím předejít případným chybám z neznalosti. Jakákoliv pochybení jsou v tomto směru bohužel sankcionovaná příslušnými úřady.

Semináře o účetnictví i daňových zákonech probíhají v malých skupinkách. Jen tak lze docílit vysoké efektivnosti kurzu. Smyslem vzdělávacích kurzů není pasivní přijímání informací. Vlivem nízké kapacity jednotlivých seminářů je zaručen individuální přístup a spokojenost jak na straně lektora, tak posluchače. Obsahem školení jsou výhradně praktické informace a novinky v zákonech využitelné v praxi. Protože změny a jejich zasazení do právního kontextu jsou často velmi obšírné, nabídka kurzů je z toho důvodu vždy orientovaná velice konkrétně. Tím pádem je možné nabít znalosti a plně pochopit dané právní úpravy či novinky v nastavení systému. Školení v oblastech účetnictví i daňových zákonů obecně jsou způsobem lze dosáhnout kýžené precizní informovanosti nutné pro výkon povolání.

Absolvování kurzů o daních či účetnictví je nezbytné k udržení kroku s neustále se měnícími právními úpravami. Není v silách jednotlivce veškeré změny neustále zaznamenávat, vyhodnocovat a v praxi aplikovat. Práce účetní či daňového poradce je v zásadě celoživotním vzděláváním.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: