Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Kam vyrazit s vnoučaty, než skončí prázdniny?

Publikováno: 9.08.13
Počet zobrazení: 1306
  Zdroj: Internet
Ve druhé polovině srpna by se mělo aspoň trochu ochladit, takže si někteří určitě troufnou ven na slunce, které snad nebude tak bodavě pálit.
Přinášíme Vám několik tipů z různých oblastí naší země.

PRÁZDNINY V TELČI.

Telč je město UNESCO  a prázdniny v Telči jsou známá akce, na kterou  se sjíždějí návštěvníci nejen z Vysočiny. Letos, která začaly 26. 7. 2013, závěrečný koncert 31. festivalu proběhne tuto neděli a vystoupí na něm s Druhou trávou s foukací harmonikou americký Charlie McCoy. V půlce srpna se můžete těšit renesanční slavnosti Zachariáše z Hradce.

www.prazdninyvtelci.cz

Od 22. srpna bude město patřit tak trochu i sportu a gastronomii, více naleznete na: www.krajinahudby.cz

 
CHODSKÉ SLAVNOSTI.

Kdo jste ze Západočeského kraje, vyrazte na Chodské slavnosti. Domažlice jsou krásné a stylové město, se spoustou zvyků a malovanou chodskou keramikou. Festival probíhá vždy první víkend po 10. srpnu a je spojován s Vavřineckou poutí. Letos se můžete těšit na 600 účinkujících v desítkách pořadů.

Navštivte www.chodskeslavnosti.cz

 
KDYŽ BRNEM TÁHLI ŠVÉDI.

16. – 17. 8. si Jihomoravská metropole připomene slavné obléhání Brna Švédy. Pokud nevíte, proč se na Petrově zvoní poledne v 11 hodin, určitě vyrazte na hrad Špilberk, kde se dozvíte o nejslavnější kapitole dějin města. Dalším zajímavostí je sobotní bitva pod Špilberkem, které se zúčastní 150 vojáků.

http://bydleni.idnes.cz/ikea-vyzkouseni-matrace-0ws-/dum_osobnosti.aspx?c=A130807_172155_stavba_web

 
KRAJSKÉ DOŽÍNKY V KROMĚŘÍŽI.

Milovníci folkloru mohou zamířit kouzelné Kroměříže, kde budou 23. a 24. srpna na krajské dožínky.

V pátek bude nejen vernisáž starodávných krojů, ale na arcibiskupském zámku ochutnávka vína a místních specialit. V hlavním programu od 19.30 na Velkém náměstí vystoupí 90 vystupujících. Nebude chybět ani Letní kino s filmem O moravské zemi.

www.dk-kromeriz.cz

LETNÍ LETNÁ.

Festival Letní Letná se v Praze uskuteční už po desáté. I tady se máte na co těšit. Termín je 18. srpna – 3. září. Pobaví vás mistři vzdušné akrobacie z Francie a další světoví akrobaté. Pro děti jsou připraveny čtyřikrát denně dětská představení a pohádky.

 
www.letniletna.cz

Zdroj: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: