Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Vánoční kluziště v Ostravě

Publikováno: 20.12.13
Počet zobrazení: 936
  Autor: Lucie Mrázková
I Ostrava se už rozzářila vánočním osvětlením, výzdobu Prokešova náměstí a budovy radnice si obyvatelé města vybrali sami z osmi anonymně zveřejněných návrhů od tří různých dodavatelů Vánoční strom svítí dvanácti tisíci odstíny barev.
 

Ostravanům a jejich návštěvníkům se představí folklórní soubory Hlubina, Holúbek, Pentla, Odra, Národopisný soubor Iršava, a mnoho dalších. Děti určitě ocení divadelní představení O popelce, a sérii dalších vánočních pohádek.

Jako každý rok uvidíte na náměstí betlém, nechybí ani Ježíškova pošta nebo projížďky na velbloudovi.

Masarykovo náměstí se v sobotu 30. listopadu stalo dějištěm již 4. ročníku projektu Vánoční kluziště. Na sportovně nadané zde čeká kluziště o velikosti 30×15 metrů s vánoční výzdobou a zábavným programem. Bruslit můžete celých 33 dnů, tedy až do 1. ledna 2014.
Kluziště je v provozu denně od 10 do 20 hodin a bruslení je jako každý rok zdarma. Návštěvníci mohou využívat půjčovnu bruslí a tučňáků (pomůcky pro děti). Čeká na vás i zázemí s občerstvením, sociální zařízením a šatními skříňkami.

Vánoční trhy v Ostravě probíhají denně až do 23. prosince v době od 10 do 19 hodin. Čekají vás stánky s klasickým vánočním zbožím, například s výrobky z kůže a dřeva, jmelí, svíčky, keramika, vánoční ozdoby a drobnosti pro radost. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla a pití.

Milovníky kultury čekají 16. prosince v katedrále Božského Spasitele Gospelové Vánoce . Talentovaný Nate Brown přínáší svým bezprostředním projevem publiku nezapomenutelné hudební zážitky, nenechejte si je ujít, v České republice vystupoval naposledy v roce 2010.

Autor: Lucie Mrázková, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: