Dnes je 19.09.2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Olomoucký TOURISM EXPO 2014

Publikováno: 5.02.14
Počet zobrazení: 945
  Autor: Výstaviště Flora Olomouc
FLORA – PRVNÍ VÝSTAVA V NOVÉM PAVILONU A.
Pestrou nabídku dovolených pro všechny věkové kategorie, tipy pro sportovce, milovníky adrenalinu, ale i dovolenkáře dávající přednost pohodlí, to všechno představí Tourism Expo 2014, olomoucká výstava cestovního ruchu a využití volného času. 19. ročník akce, tradičně zahajující každoroční program Výstaviště Flora Olomouc, se bude konat ve dnech 14. – 16. února (denně od 10 do 18 hod., poslední den do 17 hod.). Dějištěm bude po roční přestávce opět hlavní a největší pavilon A, zrekonstruovaný a dobudovaný nákladem zhruba 175 milionů korun.

Na výstavě se představí zástupci cestovních kanceláří, agentur, dopravních kanceláří, ubytovacích a stravovacích zařízení, lázní, sanatorií, kulturně poznávacích zařízení a institucí. Díky jim, a také včasnému termínu veletrhu, budou mít návštěvníci vítanou příležitost se hned na začátku nového roku seznámit s čerstvou nabídkou domácích a zahraničních dovolených, poznávacích a léčebných pobytů, sportovních programů, vybavení a potřeb pro volný čas. Opět nebudou chybět vystavovatelé ze Slovenska. O posílení klientely z Moravy budou usilovat Liptovské liečebné kúpele Lúčky, zřízení z jedné z turisticky nejatraktivnějších oblastí středního Slovenska s možnostmi zimního i letního sportování, zajímavá bude i nabídka wellnes pobytů v proslulých lázních Piešťany.

Tourism Expo je rovněž přehlídkou regionálních turistických zajímavostí, památek, folkloru, tradic a zvyků. Spektrum nabídky dovolenkových a turistických destinací se tak bude pohybovat od pobytů v zahraničních destinacích až po pěší a cyklistické putování s poznáváním domácích přírodních a historických zajímavostí a památek, venkovskou turistiku a agroturistiku. Chuťový cestopis doplní regionální nabídku o místní kulinářské speciality.

Součástí každodenního doprovodného programu se soutěžemi, módními prohlídkami, tanečními vystoupeními, sportováním na pódiu i mimo něj, programy pro zdraví, poradnami, ukázkami rekondičních a relaxačních cvičení, budou cestovatelské besedy – o putování Himalájemi, Srí Lance, polské Lodži a výstavy fotografií přiblížující zejména exotické destinace. Návštěvnicky přitažlivá bude nabídka Pevnosti poznání olomoucké Univerzity Palackého s geocatchingem, chemickými pokusy, či pálivou „chilli“ nabídkou, kterou si odvážlivci mohou vyzkoušet takřečeno „na vlastní ústa“. Premiérovou novinkou výstavy je velká Čokoládová show, festival čokolády a sladkých drobností s vařením a ochutnávkami.

Vstupné na výstavu je 50 Kč plné, 30 Kč zlevněné, 120 Kč rodinné, děti do 10 let mají vstup zdarma. Platící návštěvníci se mohou těšit na závěrečné losování vstupenek a možnost vyhrát zájezdy a další zajímavé ceny.

Více informací naleznete na www.flora-ol.cz.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: