Dnes je 08.09.2024, Svátek má Mariana, zítra Daniela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zeptejte se …

Publikováno: 22.02.14
Počet zobrazení: 2443
Autor: Josef Černý
NEUZNANÁ REKLAMACE BOT.
Reklamovala jsem boty, reklamace byla prodejcem zamítnuta, nechala jsem si tedy udělat znalecký posudek, který jsem musela zaplatit, ale prodejce na svém stanovisku trvá a posudek uznat nehodlá. Znamená to, že jsem vyhodila peníze nejen za boty ale i za znalecký posudek, který stál skoro stejně jako boty?

Odpověď:

Ale vůbec ne, pokud máte v ruce znalecký posudek, znějící ve váš prospěch, máte velkou šanci na úspěch a když už jste ho zaplatila, bylo by škoda všechno v tomto okamžiku vzdát.

Takže nejdříve se pokuste o tzv. mimosoudní řešení sporu a pokud by nepomohlo ani to, bude potřeba se obrátit na soud, kde jak opakuji, s platným posudkem máte šanci na úspěch a v případě vašeho vítězství bude prodejce povinen uhradit veškeré vaše výlohy, tedy soudní poplatky, vaše právní zastoupení.

Autor: Josef Černý; problemsreklamaci@seznam.cz, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

22.02.2014 09:07  Romana Neprašová

Dobrý den pane Černý. Jmenuji se Romana Neprašová a jsem pracovník firmy D.A.S., zabývající se právní ochranou svých klientů. Jde o službu, která Vám v případě potřeby zajistí v České republice i zahraničí právní servis / advokáta, znalecké posudky, tlumočníka apod. / a všechny náklady spojené s řešením pojistné události za VÁS UHRADÍ až do výše 500 000,-Kč. Případ reklamace je klasickým příkladem toho, jak využít naši právní ochrany, šetřit si peníze za právníka, znalecký posudek a v neposlední řadě šetřit svůj čas i své nervy. Od letošního roku firma D.A.S. poskytuje balíček " SENIOR" , který je poskytovám seniorům nad 60 let. Právě tito lidé jsou v součastné společnosti velmi zranitelní a ve většině případů, kdy je jim upíráno jejich právo, nedokáží se bránit. Máte-li zájem, ráda se s Vámi i s ostatními seniory zkontaktuji a ráda Vám vysvětlím, jak funguje naše právní ochrana. spojení na mne tel.: 602 148 547, mail : romana.neprasova@das.cz Romana Neprašová obchodní reprezentant D.A.S.

Zanechte komentář: