Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nepotěším tě

Publikováno: 24.03.14
Počet zobrazení: 1112
Autor článku: Irena Fuchsová
Tato povídka je z knihy Ireny Fuchsové, KDYŽ SE ŘEKNE FUCHSOVINY, vyšla v roce 2010 v nakladatelství Beskydy. Pokud se chcete o aktivitách této spisovatelky, která je zároveň nápovědou v pražském Činoherním klubu, dozvědět více, podívejte se na stránky uvedené na konci příspěvku.

Občas se mi stane, že se setkám s muži, kteří mají pocit – když píšu erotické povídky – že mám ráda erotické vtipy, silácké řečičky a dvojsmyslné řeči.

Nemám, pánové, nemám! Navíc erotické vtipy většinou nepochopím, protože moje fantazie je tak nemožná, že mě zavede někam úplně jinam, než má vyprávěč erotického vtipu v úmyslu!
To, že ve svých povídkách popisuju erotické příběhy mužů a žen, příběhy, které se mohou stát a také se stávají, neznamená, že o tom ráda mluvím! Proboha, proč? Ženy v mých románech a povídkách přece nejsem já!

Na druhou stranu je pravda, když jsem psala knihu „Když nemám, co jsem nechtěla“, která vyšla na podzim 2005, o potvoře herečce, tak jsem dva – tři týdny mluvila i myslela jako ona! Ta mi dávala! Někdy se mnou některé moje problematické postavy dokážou dělat divy, to je pravda…
Ale vrátím se k mužům, o kterých píšu v úvodu.

Mám známého, který mi od té doby, co ví, že píšu i erotické povídky, svěřuje poměrně důvěrné informace o svém sexuálním životě. Přiznám se, že se někdy i stydím, ale on se tváří, že je úplně normální, říkat ženě, kterou zase až tak dobře nezná, věci tak důvěrné. Tak se tvářím jako on, a naše setkání přetrpím.
Kupuje si moje knihy a vždy o nich mluví s nadšením. Ale nedávno mi řekl, že četl poslední dvě a s potěšením zjistil, že už nepíšu tak sprostě!

Myslela jsem, že omdlím! Představila jsem si, co všechno jsem od něho musela vyslechnout a dostala jsem vztek! Moje „nejsprostší“ povídka totiž nesahá těm jeho řečem ani po kolena!
„Tak to tě musím zklamat! Píšu pořád sprostě,“ odpálkovala jsem ho s úsměvem. „Na jaře mi vyjde kniha „Když se ženy domluví“, která je plná velmi erotických povídek a ilustrace jsou od kreslíře a kolíňáka Jiřího Nováka (www.cuk.dreamworx.cz), který maluje velmi erotické obrázky a tahle knížka je velmi sprostá! Je dokonce ještě sprostší, než byla kniha erotických povídek „Když se žena svléká“!
A víte, že se mnou přestal mluvit?

Autorka: Irena Fuchsová
http://www.kdyz.cz/
http://www.kdyz.cz/co-je-noveho
http://www.happyend4.me/10-otazek-pro/10-otazek-pro-irenu-fuchsovou.html
http://hledani.rozhlas.cz/?query=Irena+Fuchsov%C3%A1&offset=0
http://fuchsova.blog.idnes.cz/
http://www.stv.sk/online/archiv/posta-pre-teba/?date=2012-04-12

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: