Dnes je 20.09.2024, Svátek má Oleg, zítra Matouš

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Trápí Vás bolesti kloubů? Víme, jak se jich zbavit!

Publikováno: 6.05.14
Počet zobrazení: 6118

Bolesti kloubů neminou vetšinu z nás a nejde nutně jen o nemoc starších lidí. V dnešní době naštěstí již existují možnosti, jak se jich díky moderním technologiích a výrobkům úspěšně zbavit. Úspěch na trhu v poslední době slaví například Kinetex.

Jako odborný lékař – ortoped pracuji již dlouhou řadu let v renomovaných státních i soukromých lékařských zařízeních nejen na odděleních ortopedie, ale i v traumatologických ambulancích a provádím u svých pacientů ambulantní optativu složité ortopedické operace s následnou hospitalizací.

Před několika lety jsem poznal unikátní zdravotní prostředky – italské kompresní návleky z elastické bakteriostatické tkaniny obsahující vlákna minerálů mědí, stříbra a uhlíku, které pro svou funkci využívají poznatky starodávné vědy o léčbě různých patologických problémů pomocí přikládání kovů na postižené místo – metaloterapie.

Tyto zdravotní návleky jsou určeny pro různé části těla ( koleno, kotník, lýtko, loket, zápěstí, rukavice, ramena a hrudní páteř, kyčelní klouby atd.) a jejich hlavní účinek spočívá v tom, že při kontaktu tkaniny Kinetex s pokožkou pacienta dochází k vytváření mikromagnetického pole a elektrických mikroproudů v řádech do 300 mikroampér, které pronikají do těla pacienta a působí na pokožku, tukovou vrstvu, svalové tkáně okolí kloubů a páteře i na samotné klouby, komprese a mikroproudy stimuluji diurézu a mikrocevní i mikrožilní cirkulaci.

Díky stimulaci krevního oběhu v mikrocevních a mikrožilních řečištích, se významně zepšuje distribuce vyživujících a léčivých látek do tkání, v důsledku čeho dochází ke zkvalitnění metabolických procesů v tkáních, což má velmi pozitivní účinky na klinický stav například páteřního svalstva ,šlach, úponů a kloubů.

Velmi důležitou přidanou hodnotou návleků Kinetex pro pacienta je to, že tkanina Kinetex je schopna, podle Gate Control Theory, zajišťovat blokování receptorů bolesti, a tím poskytovat pacientovi významnou úlevu od bolesti, bez nutnosti nadměrného užívání analgetik.

Díky svým bakteriostatickým vlastnostem zabraňuje tkanina kinetex při kontaktu s pokožkou množení bakterií.

Já sám jsem tyto blahodárné účinky těchto zdravotních návleků na lidské tělo vyzkoušel na sobě, již několik let návleky s vlákny minerálů aktivně používám, a to nejen během nočního spánku, ale hlavně, při svých pracovních i zájmových aktivitách.

Vyzkoušela je řada mých kolegů – lékařů, kterým jsem návleky Kinetex doporučil, řada profesionálních sportovců, ale hlavně mojí pacienti, kteří se u mne dlouhodobě léčí.

Návleky Kinetex jsem aplikoval u velkého množství pacientů, kteří se v mé ordinaci léčí s nejrůznějšími problémy pohybového ústrojí, hlavně s problémy různých kloubů těla, páteře, šlach, úponů a svalstva, u kterých jsem zaznamenal po aplikaci návleků Kinetex významné zlepšení jejich klinického zdravotního stavu.

Řadu z nich požívání návleků Kinetex ušetřilo od zákroků, které by byly, bez jejich užití již nevyhnutelné.

To jsou hlavní důvody proč se návleky Kinetex staly součástí mé terapie a proč je svým pacientům mohu zodpovědně doporučovat k podpůrné léčbě jejich patologických problémů.

V současné době, kromě své praxe v pražské nemocnici Na Františku, pracuji v ambulancích nestátního zdravotnického zařízení Orthotes, s.r.o. odborností ortopedie a traumatologie s návazností na klinické pracoviště a následnou rehabilitaci (informace na www.orthotes.cz).

 

Zabýváme se zde hlavně léčbou poruch pohybového ústrojí dospělých a dětí, manuální a myoskeletární medicínou ( mobilizace a manipulace), léčbou bolestí hlavy, šíje, zad a kloubů, léčbou úrazových a poúrazových stavů, chirurgií a konzervativní léčbou v oblasti ruky, ambulantní oprativou a operačními zákroky s hospitalizací.

V našich ordinacích poskytujeme také konzultace při indikaci zdravotních pomůcek a prostředků.

 

Kinetex… příspívá ke zmírnění bolestí různého původu

Synergie vláken stříbra, mědi a uhlíku, protkaných s jemnými vlákny bavlny, vytváří tkaninu, která při kontaktu s pokožkou zabraňuje množení bakterií a díky vyvíjené kompresi stimuluje diurézu i mikrožilní cirkulaci.

Díky vynikající nositelnosti výrobků Kinetex je možné tyto používat po celý den a dosahovat žádoucích výsledků při maximálním komfortu, bez nepohodlí. Poskytují hebký dotek bavlny na kůži.

MÁTE LI ZÁJEM O VÝROBKY KINETEX TAK VEŠKERÉ INFORMACE NAJDETE NA WWW.KINETEX.CZ nebo volejte na tel.: + 420 267 290 532 nebo + 420 739 632 845 náš proškolený personal vám velmi rád poradí pří výběru velikosti či jiných dotazech.

 

 
 

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

06.05.2014 10:40  Petr

Super. V patek jsem si objednal a dnes mám již u sebe a zatím je to velmi příjemné a kotník nebolí. Tak uvidíme jak to bude fungovat po prvním týdnu ..

Zanechte komentář: